سال انتشار: 1396
محل انتشار: سومین همایش ملی میکروبیولوژی کاربردی ایران
کد COI مقاله: MICROBI03_103
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 235
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد تکنیک احیای مجدد توسط میکروارگانیسم های پروکاریوتی تولیدکننده اتانول در تصفیه فاضلاب صنعت الکل سازی
چکیده مقاله:
پساب واحدهای تولید الکل به دلیل COD و BOD بالا و دارا بودن مواد سمی همچون ترکیبات فنلی و داشتن pH پایین یکی از مشکلات عمده محیط زیستی است. هدف کلی این تحقیق تعیین کاربرد تکنیک احیای مجدد توسط میکروارگانیسم های پروکاریوتی تولیدکننده اتانول در تصفیه فاضلابصنعت الکل سازی است و درواقع تحقیق بر پایه ی استفاده مجدد از ترکیبات ارزان قیمت و یا دورریز جهت جایگزینی مواد اولیه ی فرآیند تولید الکلمی باشد در این تحقیق از پساب کارخانه الکل سازی به عنوان ماده اولیه استفاده گردید. با توجه به اینکه هدف اصلی انجام اینگونه تحقیقات بررسیکاهش میزان BOD، در این گونه پساب ها می باشد، ابتدا BOD پساب محاسبه گردید. با استفاده از پروتیوباکتر، فاضلاب صنعت الکل سازی را تصفیه کرده ، سپس فاضلاب مذکور را جایگزین آب در محل ورودی مخزن در شرایط آزمایشگاهی می کنیم به این ترتیب میزان 50 لاندا پساب را توسط آب مقطر به حجم 1000 میلی لیتر رساندیم سپس 250 میلی لیتر از آن را در ارلن BOD می ریزیم و شروع به هوادهی می کنیم تا DO آن به 10ppm برسد. سپس درب ارلن را گذاشته و به مدت 5 روز در انکوباتور در دمای 20 درجه سانتی گراد انکوبه می کنیم. بعد از گذشت 5 روز ارلن را خارج کرده و DO آن را توسط DO متر قرایت شد. نتایج حاصل از مطالعه نشان داد که مقدار BOD از PPM 45000 به PPM 12000 رسید و DO از PPM10 به PPM رسید : با این کار باعث افزایش راندمان تولید الکل می شویم و همچنین ازلحاظ اقتصادی و زمانی به صرفه است.
کلیدواژه ها:
احیا مجدد فاضلاب ، پروتیوباکتر ، اتانول
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/655312/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:داراب، مهشید و قربانی، مظاهر و پیرا، هانی و احمدی اسبچین، سلمان،1396،کاربرد تکنیک احیای مجدد توسط میکروارگانیسم های پروکاریوتی تولیدکننده اتانول در تصفیه فاضلاب صنعت الکل سازی،سومین همایش ملی میکروبیولوژی کاربردی ایران،بابلسر،،،https://civilica.com/doc/655312
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، داراب، مهشید؛ مظاهر قربانی و هانی پیرا و سلمان احمدی اسبچین)
برای بار دوم به بعد: (1396، داراب؛ قربانی و پیرا و احمدی اسبچین)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی سطح بیان افلاکس پمپ MexAB-OprM در ایزوله های بالینی سودوموناس آیروژینوزا جدا شده از بخش مراقبتهای ویژه
- خواص ضدباکتریایی روغنهای آفتابگردان ) Helianthus annuus L. ( و کنجد ) Sesamum indicum L. ) ازونه شده روی باکتری استافیلوکوکوس اوریوس در شرایط آزمایشگاهی
- بررسی اثر ضدباکتریایی عصاره ترکیبی سه گیاه کلپوره، فلفل سیاه و چای سبز بر باکتری های پاتوژن مقاوم به آنتی بیوتیک
- افتراق انگل های شایع از آرتیفکت ها در آزمایشگاه انگل شناسی
- بررسی فراوانی ژن های بیماریزای cagA و vacA در جدایه های هلیکوباکترپیلوری بیماران مبتلا به اختلالات گوارشی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.