سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: AUUM03_400
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,088
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهره گیری بیشتر از انرژی خورشیدی در جهت گرمایش ساختمان با استفاده از خاصیت گلخانه ای در سیستم های غیر فعال خورشیدی در اقلیم گرم و خشک
چکیده مقاله:
بهره گیری از انرژی های پاک و تجدید پذیر و جایگزینی آنها با انرژی های حاصل از سوخت های فسیلی و انرژی برق از مباحث روز دنیا و مورد توجه اکثریت قریب به اتفاق کشورهای جهان چه از نوع توسعه یافته و چه در حال توسعه می باشد. انرژی خورشیدی یکی از انرژی های پاک و از موارد بسیار مهم و قابل توجه در صنعت ساختمان است . براین اساس پژوهش حاضر به تشریح یک سری از فضاها دارای قابلیت دریافت انرژی خورشید و عناصر غیر فعال خورشیدی می پردازد و در ادامه جهت بالا بردن سطح کارایی و بازدهی موارد مذکور و همچنین خلق فضاهای متنوع تر که در آنها همزمان با ذخیره انرژی خورشید امکان پرورش گیاهان نیز فراهم باشد ، پیشنهاد استفاده از گیاهان متناسب را مطرح می کند. مضاف بر این همین تغییر را برای فضای آتریوم به عنوان فضا یا عنصری نورگیر مطرح میکند تا علاوه بر عملکرد اصلی آن(نورگیری و تهویه) با دریافت و ذخیره انرژی گرمایی خورشید در جهت صرفه جویی در مصرف انرژی برای تامین گرمایش فضاهای ساختمان ، مفید و موثر باشد. در نهایت جانمایی سیستم دیوار ترومپ و آتریوم در ساختمان بررسی شده است و راهکارهایی برای جانمایی آنها در جبهه های مختلف ساختمان برای کاهش محدودیت جانمایی ارایه شده است. پژوهش از حیث هدف کاربردی و از حیث ماهیت توصیفی- ترویجی است. در مرحله گرآوری اطلاعات از استاد کتابخانه ای و سایر پژوهش های انجام شده در حوزه مربوطه بهره گرفته شد. سرانجام این نتایج حاصل شد که با بررسی و در نظر گرفتن جمیع عوامل تاثیر گذار بر دریافت نور خورشید در ساختمان مانند نحوه استقرار و جهت گیری ساختمان می توان در جبهه ها و موقعیت های مختلف پلان ، از فضایی چون آتریوم و عناصری غیر فعال چون دیوار ترومپ بهره گرفت و با اعمال یک سری تغییرات و ایجاد خاصیت گلخانه ای در آنها ، بازدهی بهتری دریافت کرد و در عین حال فضاهای جدید و متنوع زیبایی در ساختمان خلق کرد و به ساکنان این امکان را داد که از وجود گیاهان در ساختمان لذت ببرند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AUUM03_400 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/651100/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:افشین مهر، وحید و صدیری، مهلا،1396،بهره گیری بیشتر از انرژی خورشیدی در جهت گرمایش ساختمان با استفاده از خاصیت گلخانه ای در سیستم های غیر فعال خورشیدی در اقلیم گرم و خشک،سومین کنفرانس سالانه پژوهش های معماری، شهرسازی و مدیریت شهری،شیراز،https://civilica.com/doc/651100
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، افشین مهر، وحید؛ مهلا صدیری)
برای بار دوم به بعد: (1396، افشین مهر؛ صدیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل فرآیندتولید بیوگاز اززباله های شهری
- بررسی الگوهای اقلیمی در معماری سنتی اقلیم گرم وخشک نمونه موردی شهر کاشان
- سنجش بهره وری سلولهای خورشیدی بر اساس نمونه موردی یک ساختمان مسکونی در تهران
- اصول و معیارهای طراحی بناهای میان افزا در بافت های تاریخی در مقیاس تک بنا
- تاثیر سرعت باد بر روی توان قابل حصول از توربین بادی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.