سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: GPACONF05_090
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 116
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نحوه بهره گیری از انرژی تابشی در معماری خانه های سنتی شیرازمطالعه موردی خانه فروغ الملک، افشاریان و زارع
چکیده مقاله:
استفاده از نور طبیعی در ساختمان به منظور کاهش مصرف انرژی و کم کردن اثرات مضر تشعشعی به محیط زیست در حال افزایش است. استفاده از نور طبیعی مزیت هایی مانند مصرف کم الکتریسیته، کم شدن هزینه و نگهداری آسان را دارا می باشد. استفاده از نور روز به ایجاد محیط های داخلی سالم تر برای استفاده کنندگان کمک می کند. در گذشته به علت نبود تاسیسات گرمایشی و سرمایشی مانند امروز تالش بر این بوده است تا از انرژی های طبیعی به بهترین نحو استفاده شود. در شهر شیراز نیز با توجه به شرایط اقلیمی، بهرهگیری از انرژی تابشی خورشید به عنوان یک مزیت در این منطقه بوده است که در معماری سنتی به خوبی قابل مشاهده است. بنابراین در این مقاله سعی بر آن است تا با تحلیل نمونه هایی از خانه های سنتی شیراز نحوه بهرهگیری آن ها از انرژی خورشیدی بررسی شود. نتایج این بررسی میتواند اطالعاتی را برای بهره گیری از نور طبیعی در طراحی خانه های امروز بیان نماید.
کلیدواژه ها:
انرژي تابشي، خانه هاي سنتي شيراز ، كاهش مصرف انرژي،
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/647919/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حایری، ساناز و علوی، جوانه،1395،بررسی نحوه بهره گیری از انرژی تابشی در معماری خانه های سنتی شیرازمطالعه موردی خانه فروغ الملک، افشاریان و زارع،پنجمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/647919
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، حایری، ساناز؛ جوانه علوی)
برای بار دوم به بعد: (1395، حایری؛ علوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- رویکرد اصلی حسابداری در مدیریت مالی
- حکمت معماری اسلامی (بررسی حکمت معماری اسلامی با محوریت مسجد)
- تشخیص فرصت های کارآفرینی بین الملل
- پالیمسست ، از تاریخ و ادیان تا معماری، نمونه موردی : مسجد جامع اصفهان
- گردشگری سیاه و فضاهای آن در ایران به عنوان گردشگری مدرن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.