تغییرات پس از صید آبزیان و تاثیر آنتی آکسیدان های طبیعی بر تعویق فساد آبزیان

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
  • کد COI اختصاصی: FSS04_136
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 506
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر دماوندنیا

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد سوادکوه، دانشگاه آزاد اسلامی، سوادکوه، ایران

چکیده

عصاره گیاهان دارویی خاصیت ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد ویروسی می باشند ترکیبات این گیاهان معمولا شامل: عصاره غنی از آزولن ها و دیگر ترکیبات فارنزول، لینالول، آلفا هومولن، کاریوفیلن، ترپینیول، آلفا مورولن و کادینن است. همچنین حاوی مقدار کمی از آلفا توجون است، اسید فرمیک، اسید والرینیک، اسید سالیسیک و استوکسی بنزآلدیید از دیگر ترکیبات است فلاونویید ها و ترکیبات فنلی مانند: آپی ژنین، لوتیولین گلوکوزید، کاسموزین، ویتکسین، ایزو ویتکسین وجود دارد اسید آمینه و الکالوییدهایی مانند: استاشیدرین، تریگونلین و بتونیسین وجود دارد و همچنین کومارین، استرول های گیاهی تانن و عناصر کمیاب مانند: کبالت، نقره، نیکل، منگنز، استرانسیوم و تیتانیوم در وجود دارد که وجود این ترکیبات و عناصر موجب بهبود زمان ماندگاری در ماهیان می شود.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.