سال انتشار: 1388
محل انتشار: دو ماهنامه آینه پژوهش، دوره: 20، شماره: 1
کد COI مقاله: JR_JMR-20-1_006
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 134
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ملاحظاتی بر کتاب (جریان شناسی فرهنگی بعد از انقلاب اسلامی ایران)
چکیده مقاله:
کتاب جریان شناسی فرهنگی بعد از انقلاب اسلامی ایران در شهریور 1379 از سوی معاونت فرهنگی- اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام به دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد شد و پس از تصویب، مرکز جهاد دانشگاهی به عنوان مجری طرح و مهندس سید مصطفی میرسلیم به عنوان ناظر طرح تعیین می شود. کتاب مذکور را انتشارات مرکز بازشناسی اسلام و ایران (انتشارات باز) چاپ و منتشر کرد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/645419/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رهدار، احمد،1388،ملاحظاتی بر کتاب (جریان شناسی فرهنگی بعد از انقلاب اسلامی ایران)،،،،،https://civilica.com/doc/645419
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، رهدار، احمد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1388، رهدار؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
- بررسی عملکرد اقتصادی ایران در اواخر عصر قاجار 1906-1860 با تاکید بر بخش کشاورزی و دولتی
- بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر موانع اشتراک دانش برای کارمندان دولت با توجه به نقش میانجی گری آموزش ضمن خدمت (مطالعه موردی کارکنان سازمان هلال احمر)
- بررسی فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری درشیلات بخش " پرورش ماهی در دریا (قفس)" در ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.