سال انتشار: 1396
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
کد COI مقاله: MANAGECONF02_0481
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 182
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله برنامه ریزی استراتژیک پیاده سازی مجازی سازی در سازمانها مطالعه موردی: هلدینگ نصر معین پارسایان و شرکتهای تابعه
چکیده مقاله:
در عصر تکنولوژی، موج چهارمی به نام مجازی سازی، به امواج سه گانه تافلر اضافه شده است. موج مجازی سازی باحضور در همه جوانب زندگی بشری، آینده تکنولوژی را تحت تاثیر قرار داده است. زندگی دوم )زندگی مجازی(، به قدری پر رنگ شده است که گاهی از زندگی اول سبقت گرفته و پایههای اساسی زندگی امروزی را شکل میدهد. در بسترتکنولوژی، مجازی سازی به عنوان یک مزیت، برای دارنده آن ارزش افزوده ایجاد می کند. مجازی سازی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با معرفی تکنولوژی ماشینهای مجازی اثرات بسیاری گذاشته است بطوری که هم سخت افزار و همنرم افزار این حوزه را دچار تحول کرده است. با توجه به مزایای گسترده این تکنولوژی همانند کاهش هزینههای جاری، حفظ اطلاعات در صورت بروز حوادث غیرمترقبه و افزایش بهره وری، کاربرد آن را از حالت تشریفاتی به سمت نیاز سازمانیسوق داده است. در هلدینگ نصر معین پارسایان و شرکتهای تابعه که بالغ بر 1000 دستگاه کامپیوتر و 120 دستگاه سرور فعال وجود دارد نیاز به این تکنولوژی بیش از پیش احساس میگردد. در این پژوهش سعی شده است تا اثرات و اهمیت بهره مندی از این ساختار برای هلدینگ فوق روشن گردد و ابتدا پرسشنامه ای توسعه یافته برای ارزیابی سطح فناوری ونیاز فناوری آنان تهیه گردید و شاخص های با اولویت بالا توسط پرسشنامه و نرم افزار تحلیل بر اساس نتایج خبرگان انتخاب شد، سپس استراتژی مناسب و جذابتر بمنظور پیاده سازی مجازی سازی در این هلدینگ پیشنهاد گردید. پس ازبررسیها مشخص گردید برای مجازی سازی در این هلدینگ نیاز به قراردادن مجازی سازی در برنامه های استراتژیک هلدینگ و شرکتهای تابعه و همچنین سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی متخصص و آموزش نیروها برای انعطاف پذیری و کاهش هزینه ها میباشد.
کلیدواژه ها:
مجازي سازي، ارزيابي تكنولوژي، استراتژي تكنولوژي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/642852/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شیخی، غلامرضا،1396،برنامه ریزی استراتژیک پیاده سازی مجازی سازی در سازمانها مطالعه موردی: هلدینگ نصر معین پارسایان و شرکتهای تابعه،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/642852
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، شیخی، غلامرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1396، شیخی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر روش های تصمیم گیری چند معیاره
- بررسی فنی و اقتصادی نیروگاه خورشیدی فتوولتاییک 30 مگاواتی در اقلیم تهران: حالت محور ثابت و محور متحرک
- ارائه مدل کاربردی قیمت گذاری دانش فنی بر مبنای فناوری های مشابه در بازار
- قوانین طلایی بکارگیری بازاریابی معکوس در بازاریابی و فروش شرکت بیمه / شرکت خدمات بیمه ای / کارگزاری بیمه/ نمایندگی بیمه
- نقش مدیرفروش درعملکرد بازاریابی و فروش بیمه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد شرکت مهندسی، تولید و تامین قطعات تراکتورسازی تبریزدر جامعه پذیری کارکنان در بدو استخدام
- مروری بر نقش بازاریابی محتوابه عنوان ابزار بازاریابی استخدام در جذب استعدادها
- بررسی شاخص های جذب و استخدام افراددر شرکت های معتبر جهان با رویکرد نوآورانه و خلاقانه (موردمطالعه: گوگل، مایکروسافت و آمازون )
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.