سال انتشار: 1396
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
کد COI مقاله: MANAGECONF02_0358
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 269
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی ریسک اعتباری بانک شهر با رویکردFAHP-FTOPSIS
چکیده مقاله:
هدف از انجام پژوهش حاضر شناسایی عوامل کلیدی ارزیابی ریسک اعتباری با استفاده از رویکرد فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی، و رتبه بندی عملکرد ریسک اعتباری شعب بانک شهر با تاپسیس فازی می باشد. جامعه آماری این پژوهش را مدیران و کارشناسان ارشد بانک شهر تهران تشکیل می دهند. تعدادکل مدیران و کارشناسان ارشد 10 نفر می باشند.روش نمونه گیری در این پژوهش با توجه به محدود بودن روش نمونه گیری تمام شماری می باشد. ابتدا با استفاده از بررسی ادبیات موضوع و پیشینه تحقیق ابعاد و شاخص های ارزیابی ریسک اعتباری شناسایی سپس با استفاده از پرسشنامه مقایسات زوجی پس از تایید خبرگان و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی وزن دهی شدند. نتایج حاصل از وزن دهی به ابعاد ارزیابی نشان می دهد، بعد نسبت فعالیت رتبه ی اول و ابعاد: نسبت های نقدینگی، نسبت های اهرمی و نسبتهای سودآوری رتبه های دوم تا چهارم را کسب نمودند. همچنین سه شعبه بانک شهر با استفاده از تاپسیس فازی عملکردآن ها رتبه بندی شد، نتایج حاصل نشان می دهد؛ شعبه 2، رتبه اول و شعبه 1 و شعبه 3 رتبه های دوم و سوم را کسب نمودند.
کلیدواژه ها:
شاخص ها، ارزيابي، ريسك اعتباري، بانك شهر، تكنيك AHPفازي، تكنيكTOPSISفازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/642736/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شاملو، فرشته و حنیفی، فرهاد و فلاح شمس لیالستانی، میرفیض،1396،ارزیابی ریسک اعتباری بانک شهر با رویکردFAHP-FTOPSIS،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/642736
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، شاملو، فرشته؛ فرهاد حنیفی و میرفیض فلاح شمس لیالستانی)
برای بار دوم به بعد: (1396، شاملو؛ حنیفی و فلاح شمس لیالستانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- یک روش دو فازی مبتنی بر جستجوی موضعی برای حل مساله زمان بندی دروس دانشگاهی
- بهینهسازی چندهدفه مساله مکانیابی- مسیریابی با در نظرگرفتن پنجره زمانی نرم و حل آن با الگوریتم های SPEA2 PESA-II و NSGA-II
- جداسازی و رتبه بندی مشتریان خوش حساب بانک رفاه با رویکرد داده کاوی
- بهینه سازی سبد سهام بر اساس مدل مارکویتز
- مسیریابی ناوگان باری با محدودیت پنجره زمانی با الگوریتم ژنتیک و SPEA2
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.