سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ICNAH01_162
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,305
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی جرایم ثبتی و مراجع قضایی رسیدگی کننده
چکیده مقاله:
جرم ثبتی، فعل یا ترک فعلی است که در قوانین و مقررات موضوعه کشور راجع به ثبت اسناد واملاک به عنوان جرم محسوب و برای آن مجازات تعیین شده است. در حقوق کیفری ایران، جرایمثبتی اسناد و املاک، با جرایم علیه اموال و مالکیت و جرایم علیه آسایش عمومی تقارن و تجانسدارند. ابزار حمایت حقوق کیفری مجازات ها هستند که انواع مختلفی دارند از جمله مجازات های بازدارنده کیفرهای ثبتی، زیرمجموعه مجازات های بازدارنده می باشند. این کیفرها عبارتند از حبس،جزای نقدی، تعطیلی محل کسب و لغو پروانه، انفصال و محرومیت از تعدی به شغل سردفتری یا دفتریاری. اهداف کیفرهای ثبتی مشترک با اهداف کیفر در حقوق کیفری است. ویژگی مهم قوانین ثبتی و حقوق ثبت استحکام بخشی به مالکیت، تولید امنیت قضایی و اقتصادی، خاصیت لازم الاجرایی و آمریت و تردید و انکارپذیری آنها است. دو جرم عمومی فراگیر در حقوق ثبت، کلاهبرداری و جعلثبتی است. جرایم امتناع از تحویل اوراق و دفاتر ثبتی به وسیله سردفتر منفصل، تعهد یا معاملهمعارض، مفلس قلمداد نمودن مستدعی ثبت ملک از جرایم ویژه ثبتی است. حقوق کیفری با اعمال مجازات حبس و جزای نقدی در حق اینگونه مجرمین به حمایت از حقوق قربانیان جرایم ثبتیپرداخته است.
کلیدواژه ها:
ثبت، جرايم ثبتي، جرايم عمومي، جعل ثبتي، كلاهبرداري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/641828/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موسوی فرد، سیدمحمدرضا و صابری، سیاوش و فریدونی، مصطفی و بابایی، محمدجواد،1395،بررسی جرایم ثبتی و مراجع قضایی رسیدگی کننده،کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین علوم انسانی در قرن 21،رشت،،،https://civilica.com/doc/641828
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، موسوی فرد، سیدمحمدرضا؛ سیاوش صابری و مصطفی فریدونی و محمدجواد بابایی)
برای بار دوم به بعد: (1395، موسوی فرد؛ صابری و فریدونی و بابایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تحلیلی جرم جعل در قوانین ثبتی
- عوامل و راههای پیشگیری از جرائم ثبتی
- بررسی جایگاه ثبت نوین در دولت الکترونیک
- بررسی جایگاه جرایم ثبتی خاص در حقوق کیفری
- عوامل موثر بر اثر بخشی سیستم پرتال در فرآیند ثبت آنی دفتار اسناد رسمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.