سال انتشار: 1387
محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور
کد COI مقاله: CESC14_197
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 893
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله خلاصه ای بر سامانه های اطلاعات جغرافیایی Geographic Information systems
چکیده مقاله:
هدف نهایی یک سیستم اطلاعات جغرافیایی یا GIS پشتیبانی تصمیم گیری های بر اساس داده های مکانی می باشد و عملکرد اساسی نیل به اطلاعات جدید است که ازتلفیق داده های متفاوت با روشهای مختلف و با دید گاه های گوناگون بدست می آیند. در این سامانه ها عکس های هوایی،تصاویر ماهواره ای کشاورزی، جنگلداری، خاک ، زمین شناسی و موضوعی مورد استفاده قرار می گیرند. در دهه 1970 با پیشرفت علم و امکان دسترسی به فناوری های کامپیوتری و تکنولوژیهای لازم برای کار با داده های مکانی، سیستم اطلاعات جغرافیایی یا (GIS) برای فراهم آوردن قدرت تجزیه و تحلیل حجم خیلی از داده های جغرافیایی شکل گرفت. در دهه های اخیر به سبب گسترش تکنولوژی های کامپیوتری،سیستم های اطلاعات جغرافیایی امکان نگهداری به روز داده های زمین مرجع و نیز امکان ترکیب مجموعه داده های مختلف را به طور مؤثر فراهم ساخته اند. امروزه GIS برای تحقیق و بررسی های علمی، مدیریت منابع و ذخایر و همچنین برنامه ریزی های توسعه ای به کار گرفته می شود .یک سیستم GIS شامل یک بسته کامپیوتری (شامل سخت افزار و نرم افزار) از برنامه های رایانه ای با یک واسطه کاربر می باشد که دست یابی به عملیات واهداف ویژه ای را فراهم می سازد. مؤلفه های چنین سیستمی به ترتیب عبارتند از :کاربران، سخت افزارها، نرم افزارها، اطلاعات و روش ها امروزه با توجه به پیشرفت علوم و فناوری کامپیوتری GIS در زمینه های زمین شناسی، مطالعات زیست محیطی منابع آب و آبخیزداری، کشاورزی، جنگلداری، تعلیم و تربیت، کاربردهای شهری، تجارت، صنعت، سازمانها و ... کاربرد فراوانی پیدا نموده است.
کلیدواژه ها:
سخت افزار ها، داده هاي آماري ، GIS:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/64033/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خیرالدین، حمید و قمشیون، مرضیه و هاتفی، امیر حسین و چشمیدری، محمد نجیم،1387،خلاصه ای بر سامانه های اطلاعات جغرافیایی Geographic Information systems،چهاردهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور،سمنان،،،https://civilica.com/doc/64033
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، خیرالدین، حمید؛ مرضیه قمشیون و امیر حسین هاتفی و محمد نجیم چشمیدری)
برای بار دوم به بعد: (1387، خیرالدین؛ قمشیون و هاتفی و چشمیدری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- خدمات ارزش افزوده تلفن همراه ونقش آن در توسعه کسب وکار صنایع (مورد مطالعه : صنعت تایر)
- نقش مشارکت مردم بر کارایی محیط زیست شهری با تاکید بر طرح های محلی
- آشکارسازی تنش آبی گیاه نیشکر با تصاویر ماهواره ای Terra/Aster
- آشنایی با جنگلداری شهری با رویکرد توسعه استفاده از کارکرد ها و مزایای آن
- بکارگیری اطلاعات جغرافیایی داوطلبانه (VGI) در راستای توسعه SDI در حوزه حمل و نقل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.