سال انتشار: 1387
محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور
کد COI مقاله: CESC14_153
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,038
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه شاخصهای کلان بررسی تصادفات جاده ای راهکارهای مربوط به بهبود آنها (مطالعه موردی: استان مرکزی)
چکیده مقاله:
یکی از مسائل مهم در جوامع امروز، تصادفات جاده ای است. هزینه تصادفات جاده ای در کشورهای توسعه یافته اروپایی معادل دو درصدتولید ناخالصملی آنهاست و این در حالیستکه این مقدار برای کشورهای در حال توسعه تاحدودی بیشتر است. اگرچه سه عامل اصلی بروزتصادف، انسان، وسیله نقلیه و راه می باشد، اما مهندسین عمران تنها در بهبود عامل سوم نقشدارند. شناسایی نقاط حادثه خیز و رفع آن ها یکی از مهمترین اموری استکه در دست سیاستگذاران استان ها قرار دارد و سالانه بودجه های عظیمی به آن اختصاص داده می شود. نکته قابل ذکر شناسایی چگونگی تخصیص بودجه در راستای بهبود وضعیت موجود در یک استان می باشد. چراکه در بهبود وضع موجود برحسب نوع تصادفات اهمیت خدمات سیستم های مختلفی از قبیل سیستم امدادرسانی، اورژانس، مراقبت و نگهداری راه متفاوت است. در این مقاله سعی برآن استکه با تعریف شاخصهایی جهتبررسی وضعیت تصادفات، مقادیر آن برای یکاستان نمونه کشور (مرکزی) محاسبه گردیده وباتوجه به مقادیر این شاخصها راهکارهای کلان بهبود وضعیت تصادفات برای این استان ارائه گردد.
کلیدواژه ها:
تصادفات جادهاي،بهبود، استان مركزي، شاخصهاي تصادفات
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/63994/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی فینی، علیرضا و حبیبیان، میقات،1387،ارائه شاخصهای کلان بررسی تصادفات جاده ای راهکارهای مربوط به بهبود آنها (مطالعه موردی: استان مرکزی)،چهاردهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور،سمنان،،،https://civilica.com/doc/63994
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، احمدی فینی، علیرضا؛ میقات حبیبیان)
برای بار دوم به بعد: (1387، احمدی فینی؛ حبیبیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه روش بلوغ و بلوغ ارتقا یافته در تخمین مقاومت فشاری بتن خود تراکم
- کاربرد پوشش های انعطاف پذیر با استفاده از بتن پلیمری برای پوشش کانال های آبیاری و زهکشی
- کاربرد باکتری ها در ترمیم بتن و تاثیر آن برخواص بتن خود ترمیم (یک مطالعه مروری)
- رتبه بندی المان های تاثیرگذار در ساختمان های سبز با استفاده از روش ویکور
- تاثیر ابعاد و روش اصلاح سطوح خرده لاستیک بکار رفته در بتن برخصوصیات دوام بتن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.