مدیریت پایش سازه های بتنی به منظور بازبینی و ارزیابی دور های آنها

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,976

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CCEM01_025

تاریخ نمایه سازی: 18 آذر 1387

چکیده مقاله:

توضیح سیویلیکا: [به دلیل وجود مشکل در نمایش یکی از جداول، فایل کامل مقاله از پایگاه سیویلیکا حذف شد.] به منظور ارزیابی عملکرد ساز ههای نسبتاً قدیمی یا ساز ههایی که در مرحله خرابی پیشرفته هستند، بررسی وضعیت موجود غالباً ضروری است. هدف این ارزیابی ب هدست آوردن اطلاعات درمورد وسعت خرابی، تعیین علت و اهمیت آن خرابی است. این اطلاعات را تنها میتوان ازطریق بازبینی اصولی و منظم گزارش های بهر ه برداری، جزئیات ساخت و طراحی اصلی ساز ه به دست آورد. برخی از ساز ههای بتنی در مکانهای صنعتی و دریایی وبدلیل فعالیت های مختلف و عدم توجه به موقع در معرض آسیب دیدگی متنوعی قرار دارند. این آسیب دیدگی ها باعث تغییرات ناسازگار در خواص مکانیکی، فیزیکی و شیمیایی بتن گردیده و معمولاً با متلاشی شدن اجزاء بتن همراه میباشد. اگرچه این حقیقت وجود دارد که بسیاری از ساز ه های بتنی از نقطه نظر دوام در طی زمان آسیب دیده، که شدت آن متأثر از فاکتورهای متعددی میباشد. متأسفانه عدم توجه به موقع و شناسایی علل خرابی های بتن، به خصوص درجایی که بازرسی های پریودیک در زمان های معمول انجام نشده است، صدمات جبرا نناپذیری را به ساز ههای بتنی وارد کرده و برآورد خسارات اقتصادی دراثر چنین خرابی هایی مقادیر بالایی از هزینه های تعمیر را به خود اختصاص خواهد داد.بنابراین علاوه بر در نظر گرفتن مفاهیم عمر مفید و طراحی دوام این سازه ها، پایش سازههای بتنی شامل برنامه ریزی جهت نگهداری در دوران بهره برداری، بازرسی های پریودیک و متناوب و جلوگیری به موقع توسعه خرابی ها از مهمترین عوامل افزایش عمر مفید سازه های بتنی میباشد. لذا به منظور رسیدن به یک تشخیص مناسب و واقعی علت خرابی و تهیه استراتژی های بازبینی، نگهداری و تعمیر همراه با معیارهای قابل قبول در سازه های بتنی تحقیقات حاضر در چهار مرحله روشهای ارزیابی، برنامه ریزی بازرسی ها، معیارهای انتخاب مواد و روشهای تعمیراتی، و تهیه یک سیستم مدیریت پایش سازههای بتنی به منظور بازرسی و بازبینی مطابق با مکانیزم های خرابی انجام شده است.

نویسندگان

فرامرز مودی

استادیار مرکز تحقیقات تکنولوژی و دوام بتن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • - رمضانیانپور علی اکبر، مودی فرامرز، پیدایش منصور، تهیه استاندارد ...
  • رمضانیانپور علی اکبر، پاشایی محمد، تعمیر و حفاظت سازه های ...
  • رمضانیانپور علی اکبر، قدوسی پرویز، گنجیان اسماعیل، ریز ساختار، خواص ...
  • Moodi, F, Development of a Knowledge-B ased Expert System for ...
  • USACE, Engineering and Design: Evaluation and Repair of Concrete Structures, ...
  • Bungey J. H., Testing of Concrete in Structures, 2nd Edition, ...
  • Campbell D. A., and Roper H., Concrete Structures: Materials, Maintenance ...
  • Cordon W. A., Repair of Concrete; Concrete Construction Handbook, 2nd ...
  • ICRI, Guide for Selecting Application Methods for Repair of Concrete ...
  • RILEM, ،Draft Rec ommendation for Damage Classification of Concrete Structures', ...
  • RILEM, Durability Design of Concrete Structures, Technical Report No. 14, ...
  • fEDERATI ON iNTERN ATIONAL DU bETON, Assessment; Maintenance and Rehabilitatio ...
  • نمایش کامل مراجع