سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: OICONFERENCE03_029
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,340
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر اینترنت در جامعه پذیری و نقش آن در کاهش یا افزایش شکاف نسلی میان فرزندان و خانواده ها (مورد مطالعاتی شهرستان شیروان )
چکیده مقاله:
بی شک رشد روز افزون اینترنت فواید و اهمیت غیر قابل انکاری دارد و نقش محوری اینترنت چنان اساسی است که بدون آن امکان برنامه ریزی، توسعه و بهره وری در زمینه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و علمی در جهان آینده امکان پذیر نخواهد بود گسترش استفاده از اینترنت در بین افراد در سالیان اخیر منجر به بروز معضلات گسترده ای نیز در زمینه ارتباطات بین فرزندان و دیگر اعضای خانواده شده است. با ورود اینترنت به محیط خانواده ها، ارزش های اجتماعی خانواده ها تحت تاثیر قرار گرفته و موجب شده تا شاهد تغییراتی در رفتار و گفتمان نسل جدید باشیم مساله اصلی در پژوهش حاضر بررسی تاثیر اینترنت در جامعه پذیری و نقش آن در کاهش یا افزایش شکاف نسلی میان فرزندان و خانواده ها (مورد مطالعاتی شهرستان شیروان) است که تلاش می گردد بصورتی مبسوط و همه جانبه موردبررسی ودقت نظرلازم قرارگیرد.در نهایت اینترنت در بعضی زمینه ها باعث شکاف نسلی بین فرزندان و والدین می شود و موجب بروز اختلافات در محیط خانواده و در نهایت جامعه می شود با اطلاع رسانی و آگاهی والدین از اینترنت و آموزش صحیح آن ،به فرزندان از تبعات منفی اینترنت در خانواده و جامعه پیشگیری می شود. لذا جامعه آماری صورت گرفته که در شهرستان شیروان مورد بررسی قرار گرفته حکایت از آمار 2/61 تاثیر اینترنت از بدو ورود آن به محیط خانواده وتاثیر آن بر فرهنگ و استفاده از اینترنت و تغییر در نوع روابط، مربوط به نقش ها برابر با 2/75 و استفاده از اینترنت وایجاد شکاف نسلی بین فرزندان و والدین برابر با 3/27 و استفاده از اینترنت و جامعه پذیری ناموفق فرزندان برابر با 2/44 بوده است و این آمار گویای اثرات منفی استفاده از اینترنت و حضور در فضای مجازی خانواده ها و فرزندان دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا OICONFERENCE03_029 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/637325/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آزور، حسین و نامور، علی و علیزاده، محمد،1396،بررسی تاثیر اینترنت در جامعه پذیری و نقش آن در کاهش یا افزایش شکاف نسلی میان فرزندان و خانواده ها (مورد مطالعاتی شهرستان شیروان )،کنفرانس سالانه پارادایم های نوین مدیریت در حوزه هوشمندی،تهران،https://civilica.com/doc/637325
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، آزور، حسین؛ علی نامور و محمد علیزاده)
برای بار دوم به بعد: (1396، آزور؛ نامور و علیزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی ارتباط بین استفاده از فضای مجازی و شکاف بین نسلی
- شکاف نسلی و رسانه های جمعی از منظر جامعه شناسی با تاکیدبر نظریات کارل مانهایم و مارگارت مید
- ارایه الگویی برای روابط بین سبک های نظارتی و اعتیاد به شبکه های اجتماعی با میانجی گری شکاف نسلی
- تفاوت شکاف بین نسلی در ارزش ها میان نوجوانان و والدین دو شهر تهران و یزد
- بررسی عوامل (ویژگی های ) شخصیتی موثر در تمایل به کارآفرینی دانشجویان(مورد مطالعه دانشجویان دانشگاه پیام نور تربت حیدریه)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح احتساب سنوات خدمت بازنشستگان نیروهای مسلح»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.