سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ICAUC03_083
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 257
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سبز راهها، راهبردی حیاتی در راستای توسعه پایدار شهری
چکیده مقاله:
درحالی که بسیاری از مناطق روستایی در حال خالی شدن از سکنه اند، تغییرات جمعیتی در شهرها که با تغییرات کاربری و ... همراه است، فشارهای اکولوژیکی زیادی بر شهرها وارد کرده و تاثیرات مخربی بر مسایل زیست محیطی آن گذاشته است. اکثر شهرها در گذشته به منظور برقراری تعادل و جلوگیری از تغییرات اکولوژیکی در شهر، پهنه هایی را به عنوان پارک های ملی برای حفاظت گونههای زیستی، محافظت می کردند. ولی امروزه با گسترش و توسعه مداوم شهری بایستی برای حفاظت از تنوع زیستی شبکه ای از این مناطق و پهنه ها حفاظت شوند. اتصال پهنه ها یک شاخصه حیاتیبرای حفاظت از تنوع زیستی در راستای توسعه پایدار است. اگر میخواهیم از عناصر زیستی و عملکردهای اکولوژیکی محافظت کنیم،نیاز است که ارتباط اکولوژیکی بین پهنه ها برقرار گردد. به وجودآمدن مسیرهای سبز ways green ، پیوستگی اکوسیستم ecological اکولوژیکی شبکه ، ecosystem coherence networkهمگی از اقدامات موثر در جهت کارکرد اکولوژی پهنهها برای حفاظت از محیط طبیعی و ارتباط انسان با طبیعت و موجودات طبیعی می باشند.آنچه در این مقاله به آن پرداخته می شود مسیرهای سبز است، مسیرهای باز که پهنه های سبز و بزرگ را به هم وصل کرده و حوزه های سبز یک شهر را به هم متصل نگه می دارد. در این راستا پس از بیان رویکرد های نظری و عناصر اصلی مورد نیاز برای شکل گیری مسیر سبز ، با بررسی و تحلیل چندین نمونه عینی، ضرورت نیاز به این فضاها در شهر و در توسعه های جدید مشخص می گردد. در نهایت راهکارها و اصول کلی در طراحی یک مسیر سبز بیان شده و کاربرد این اصول درطراحی یک نمونه داخل کشور نشان داده شده است.
کلیدواژه ها:
سبز راه، شبکه اکولوژی، اکوسیستم، توسعه پایدار شهری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/636313/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عباسی، مریم و علی پور، روجا و صدیقی، گلسا و نوروزی، سعیده،1396،سبز راهها، راهبردی حیاتی در راستای توسعه پایدار شهری،سومین کنفرانس سالانه بین المللی عمران،معماری و شهرسازی،شیراز،،،https://civilica.com/doc/636313
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، عباسی، مریم؛ روجا علی پور و گلسا صدیقی و سعیده نوروزی)
برای بار دوم به بعد: (1396، عباسی؛ علی پور و صدیقی و نوروزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل ضوابط استاندارد LEED در مقوله بهینه سازی مصرف منابع آبی در جهت تدوین مقررات ملی ساختمان در ایران
- تعیین عوامل محیط زیستی در مکان گزینی شهرهای جدید
- تحلیل شاخص های پایداری در چارچوب شهر سبز (نمونه موردی : مقایسه کاربرد آسفالت و سنگفرش در شهر لاهیجان)
- بتن سبز و چشم انداز توسعه پایدار
- آلودگی رواناب های شهری و روش های کنترل آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تدوین راهكارهای بازآفرینی شهری مبتنی بر تاب آوری كالبدی، در بافت فرسوده منطقه یك شهر قزوین
- مقایسه تطبیقی از روند پیشرفت علم و فناوری ایران، ترکیه، مالزی و ژاپن
- بررسی انرژی های نو در راستای معماری و توسعه پایدار
- داستان گویی در موزه ھا از دریچه تکنولوژی واقعیت افزوده نمونه موردی، اپلیکیشن نگاه و آراوین
- تاثیر كیفیت فضای معماری بر بهبود وضعیت روحی و روانی افراد قرنطینه در منزل در شرایط كرونا ویروس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.