سال انتشار: 1381
محل انتشار:
اولین کنفرانس ایمن سازی و بهسازی سازه ها
کد COI مقاله: 077_9381748995
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,844
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استانداردسازی و طبقه بندی مصالح و فرآورده های ساختمانی از نظر خطر حرق
چکیده مقاله:
یکی از الزامات مهم که در فرآیند طراحی و اجرای ساختمانها باید مورد توجه قرار گیرد، ایمنی در برابر حریق می باشد. به این منظور باید مشخصات مصالح و فرآوردههای ساختمانی مورد نظر در برابرحریق را تهیه نموده و مورد ارزیابی قرار داد.رفتار مصالح و سیستمهای ساختمانی در برابر حریق دارای ابعاد مختلفی است که توسط آزمایشهای آتش مورد ارزیابی قرار می گیرد. نوع آزمایشهای لازم در هر مورد بستگی به نوع و کاربرد مصالح دارد. در عین حال نتایج آزمایشها را باید بتوان با یک سیستم طبقه بندی مقایسه نموده، بر این اساس میزان خطرپذیری مصالح را از نظر حریق )از طبقه بی خطر تا پر خطر( تعیین نمود. لذا برای برآورده کردن الزامات ایمنی در برابر حریق در ساختمان، ارائه یک روش طبقهبندی از رفتار و مشخصات مصالح و سیستمهای ساختمانی در برابر حریق ضرورت دارد. در این مقاله پس از مرور ادبیات علمی و شرح آخرین دستاوردهای بینالمللی در این زمینه، یک روش برای تعیین انتظارات عملکردی از فرآوردههای ساختمانی از نظر ایمنی حریق پیشنهاد شده است. این کار بر اساس یک گروهبندی کاربردی از اجزای ساختمانی صورت گرفته و در هر گروه آزمایشهایی که برای کنترل انتظارات ایمنی حریق باید انجام شوند، ارائه شده است. در پایان برای طبقه بندی خطرپذیری مصالح از نظر حریق پیشنهاداتی ارائه شده است که می تواند در تدوین استانداردهای ملی ایران مورد استفاده قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 077_9381748995 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/636/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بختیاری، سعید و قاسم زاده، مسعود،1381،استانداردسازی و طبقه بندی مصالح و فرآورده های ساختمانی از نظر خطر حرق،اولین کنفرانس ایمن سازی و بهسازی سازه ها،تهران،https://civilica.com/doc/636
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1381، بختیاری، سعید؛ مسعود قاسم زاده)
برای بار دوم به بعد: (1381، بختیاری؛ قاسم زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Warrington Fire Research Co., The New European System of Fire ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی رفتار برخص مصالح ساختمانی موجود در کشور در برابر آتش
- روش های طبقه بندی مصالح و اجزای ساختمانی از نظر ایمنی در برابر آتش و مقدمه ای بر پوشش های ضد حریق
- راهکارهای نوین ایمن سازی ساختمان های بلند مرتبه در برابر آتش سوزی
- ارایه راهکار کاهش ریسک آتش نشانان در حریق ساختمانهای بلند مرتبه
- بررسی اصول طراحی صدا خفه کن های صنعتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.