سال انتشار: 1387
کد COI مقاله: CEIC02_108
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,954
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه راه حلی برای طراحی سرویس های وب اتکاپذیر با استفاده از تکنیک های تحمل پذیری خطا و WS-BPEL
چکیده مقاله:
در شرایطی که کاربردهای مبتنی بر سرویس تبدیل به واقعیت رو به روشدی می گردد، اهمیت توجه به مقوله اتکاپذیری در آنها آشکار می گردد. خرابی سرویس و یا نتایج غلط در این سیستم ها ممکن است عواقب متغیری در بر داشته باشد و این عواقل از یک نارضایتی ساده گرفته تا خطرات جانی را می تواند در بر گیرد. در این مقاله ابتدا به حالات مختلف از کار افتادگی سرویس های وب و انواع خطاهای ممکن در عرصه سرویس های وب و طبقه بندی آنها اشاره کرده و تاثیرات این خرابی ها را مورد ارزیابی قرار می دهیم تا راه برخورد با آنها را به روش تحلیلی استخراج کنیم، سپس معماریهای مختلف ارائه شده در مورد اتکاپذیری سرویسهای وب معرفی شده و به ارزیابی آنها خواهیم پرداخت. معماری های ارائه شده به تفکیک تکنیکهای تحمل پذیری خطا همچون افزونگی زمانی ، افزونگی فضایی ، گونه های مختلف تکرار اعم از تکرار فعال یا تکرار غیر فعال و استفاده از تنوع طراحی است. ایده نهایی این مقاله استفاده از WS-BPEL و تکنیک برنامه نویسی چند نسخه ای به صورت توام است که نتیجه آن ارائه یک معماری کارا و انعطاف پذیر خواهد بود. معماری حاصل این قابلیت را خواهد داشت که به شبکه پتری معادل تبدیل شود تا ارزیابیهای دقیق تری از لحاظ افزایش اتکا پذیری بر روی آن صورت پذیرد.
کلیدواژه ها:
سرويس وب ، اتكاءپذيري، تحمل پذيري خطا، تنوع طراحي ، WS-BPEL
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/63443/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نورانی، اسماعیل و امیدی، امیر،1387،ارائه راه حلی برای طراحی سرویس های وب اتکاپذیر با استفاده از تکنیک های تحمل پذیری خطا و WS-BPEL،دومین همایش ملی مهندسی برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات،همدان،،،https://civilica.com/doc/63443
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، نورانی، اسماعیل؛ امیر امیدی)
برای بار دوم به بعد: (1387، نورانی؛ امیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر حل چالش های امنیتی IOT مقیاس بزرگ به کمک فناوری بلاک چین
- بررسی الگوریتم های رمزنگاری مناسب برای اینترنت اشیاء
- آب شیرین کن ها و تجمع صنایع بزرگ در حاشیه خلیج فارس
- کشف تقلب در بیمه سلامت بر اساس رویکرد داده کاوی
- ردگیری مقاوم انسان در تصاویر ویدیویی بر پایه استفاده از چندین کرنل بهینه سازی شده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی اهداف جهت گیری یادگیرندگان در یک محیط مشارکتی پویا
- مروری بر داده کاوی آموزشی و تحلیل رفتار فراگیران در موک ها
- بررسی ابعاد رضایت کاربران از شبکه های اجتماعی
- الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات مبتنی بر دوسینک برای شبکه های بی سیم سطح بدن
- ارزیابی آمادگی بانک های ایران در به کارگیری داده های بزرگ
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.