ارایه رویکردی نوین جهت انتخاب اعضای تیم تحقیق و توسعه با استفاده از روش سیموس تجدید نظر شده و مالتی مورا فازی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی
  • کد COI اختصاصی: IMCONFERENCE02_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 895
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جلیل حیدری دهویی

استادیار دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، تهران، ایران

امیرسالار ونکی

کارشناس ارشد MBA، دانشگاه تهران، تهران، ایران

مهرنوش خرم

کارشناس ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه تهران، تهران، ایران

چکیده

همچنان که بهره گیری از تیم ها در حوزه های مختلف بیشتر مورد توجه قرار می گیرد، ضرورت تمرکز بیشتر شرکت ها برای یافتن رویکردهای سیستماتیک و علمی به منظور یافتن افرادی با مهارت های تیمی، نیز بیشتر می گردد. این امر به ویژه در سازمان های تحقیق و توسعه که پیچیدگی محصول های جدید و کاهش چرخه عمر آن ها، کار تیمی را به یک ضرورت تبدیل می کند، بیشتر خواهد بود. واحد های تحقیق و توسعه از جمله واحدهای اساسی سازمان ها هستند و انتخاب مناسب ترین افراد به عنوان اعضای تیم، بر موفقیت آن تاثیر بسزایی دارد. هدف پژوهش حاضر ارایه رویکردی جدید جهت انتخاب اعضای تیم تحقیق و توسعه در سطح شرکت می باشد. بدین منظور، معیارهای مورد نیاز، از مدل های شایستگی موجود در این زمینه کسب شده اند. همچنین، برای وزن دهی به معیارها از روش سیموس تجدید نظر شده و برای رتبه بندی و انتخاب بهترین افراد به عنوان اعضا، از روش مالتی مورا فازی استفاده می گردد. بنابراین، از میان کاندیدهای عضویت، افرادی انتخاب خواهند شد که بیشترین امتیاز را با توجه به معیارهای تعیین شده، کسب نمایند. مدل طراحی شده در شرکت کیسون برای انتخاب اعضای تیم تحقیق و توسعه مورد استفاده قرار گرفته است. پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر گردآوری داده ها، توصیفی-پیمایشی است.

کلیدواژه ها

انتخاب اعضا، تیم تحقیق و توسعه، روش سیموس تجدید نظر شده، روش مالتی مورا فازی، شرکت کیسون

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.