تاثیربرجام براقتصادمقاومتی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مدیریت و اقتصاد جهانی
  • کد COI اختصاصی: MWECONF01_219
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 383
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیمین مرادی کاکش

کارشناس ارشدرشته آمارریاضی دانشگاه پیام نورواحدشیراز ایران

سیدمحمدعلی حسینی

کارشناسی ارشدرشته علوم سیاسی دانشگاه مفید قم ایران

کیامرث باقری کاهکش

دانشجوی دکتری مدیریت مالی دانشگاه امیرالمومنین تهران ایران

فرشته مرتضویان

کارشناسی ارشد رشته حقوق بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران مرکزی ایران

چکیده

در 14 ژوییه 2015، ایران و پنح عضو دایمی شورای امنیت سازمان ملل (چین، فرانسه، روسیه، بریتانیا، و ایالت متحده امریکا) به علاوه آلمان، برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)را درباره برنامه هسته ای ایران امضا کردند که راه، را برای لغو تحریم ها و بازگشت دوباره ایران به اقتصاد جهانی هموار می کرد و سر انجام در 18 اکتبر 2015 ،مورد پذیرش رسمی همه طرف ها قرار گرفت. پس از آن که ایران تعهدات خود در چهارچوب توافق هسته ای را اجرا نمود تحریم های یاد شده بطور موثری برداشته شد. انتظار می رود که کاهش تحریم ها وضعیت اقتصادی ایران را تا حد زیادی بهبود ببخشد و دیگر کشور های جهان نیز از قیمت پایین نفت و افزایش دادوستد و فرصت های سرمایه گذاری بهره ببرند. برنامه جامع اقدام مشترک در حال پایان دادن به تحریم ها در سه حوزه اصلی صادرات نفت و گاز، خدمات مالی و رشد اقتصادی ایران می باشد که منافعی را برای اقتصاد و مدیریت بازرگانی ایران به همراه خواهد داشت. در این مقاله سعی داریم به بررسی نقش برجام بر مدیریت بازرگانی ایران پرداخته وآثار مثبت و منفی این پدیده مهم در تاریخ سیاسی ،اقتصادی ایران را با استفاده از روش تحلیلی، توصیفی و استفاده از منابع موجود در این حوزه با وجود کمبود منابع دسته اول که نشات گرفته از عمر کم این پدیده است را مورد ارزیابی قرار دهیم.

کلیدواژه ها

برنامه جامع اقدام مشترک، لغو تحریم ها، اقتصاد، مدیریت بازرگانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.