بهبود دسترسی به جداول مسیریابی مسیریاب های متن باز با استفاده ازکوکو فیلتر

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 388

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

OUTLOOKECE01_229

تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396

چکیده مقاله:

تامل در شبکه جهانی اینترنت و اینترانتها به ما نشان میدهد شبکههای کامپیوتری در تمام دنیا گسترشیافتهاند و هرروز نیز به تعداد استفادهکنندگان از اینترنت و حجم اطلاعات مورد تبادل افزوده میشود. در این میان مسیریابها بهعنوان مسیریاب شبکه نقش مهمی در شبکهها بازی میکنند، بنابراین مسیریابهای کنونی بایستی خود را با رشد قابلتوجه ترافیک تطابق داده و کارایی ا در نرخ قابل قبولی نگهدارند. یکی از مهمترین مسایل در مسیریابهای کنونی، انتخاب بهترین تطابق برای هر بسته ورودی جهت گسیل آن به بهترین خروجی میباشد که برای این منظور میبایست زمان دسترسی به جداول مسیریابی را کاهش داد تا در کمترین زمان ممکن، بر اساس پیشوند آدرس مقصد هر بسته و اطلاعات موجود در جداول مسیریابی بهترین خروجی در کمترینزمان انتخاب شده و بسته به سمت مقصد ارسال شود. راهحلها و الگوریتمهای مختلفی برای این منظور پیشنهاد شدهاند، که علاوه بر آنها این امکان وجود دارد که بهوسیله یک ساختمان داده تصادفی به نام کوکوفیلتر، جستجو برای پیشوندهای آدرس پروتکل اینترنت (IP (حتی سریعتر نیز شود. در این پژوهش ابتدا به تعریف کوکوفیلتر پرداخته شده و سپس چند نمونه از مسیریابهای متنباز مانند Quagga ،Click و ... معرفی شده و گلوگاه عملکرد آنها مورد بررسی قرار گرفته است و در پایان با پیادهسازی کوکو فیلتر بر روی ساختمان داده مورد استفاده جهت جداول مسیریابی که FIB نام دارد، دسترسی به جدول مسیریابی مسیریابهای متنباز بهبود داده شده است. پس از پیادهسازی، نتایج نشان میدهد در مقایسه با مسیریابهای استاندارد حدود 90 درصد افزایش سرعت جستجو، زمانیکه جستجو برای گرههایی که در FIB مسیریاب وجود ندارند و حدود 50 درصد افزایش زمانیکه گرهها در FIB مسیریاب موجود باشند، به دست میآید.

کلیدواژه ها:

کوکوفیلتر ، مسیریاب نرمافزاری متنباز ، پایگاه اطلاعاتی گسیل به جلوFIB

نویسندگان

داریوش افشاری راد

گروه مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران. گروه مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات، واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.

محمود احمدی

گروه مهندسی کامپیوتر ، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه رازی، کرمانشاه، ایران.

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • B.Fan and D.Andersen and M.Kaminsky, "Cuckoo Filter: Practically Better Than ...
  • Y.Zhu and Y.Deng and Y.Chen, "an integrated CPU/GPU microarch itecture ...
  • S.Han and k.Jang and K.Park, _ _ Pa cketShader: a ...
  • R.Morris and E.Kohler and J. Jannotti, "The Click modular router", ...
  • P.Paul Jakma and L.David, "Introduction to the Quagga Routing Suite, ...
  • M.Handley and E.Kohler and A.Ghosh, "Designing Extensible IP Router Software, ...
  • https: //www. caida. org/d ata/ro uting/routevi ews-prefix2as . xml. ...
  • نمایش کامل مراجع