مروری بر الگوریتم های زمانبندی وظایف با هدف کاهش مصرف انرژی
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 864
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
OUTLOOKECE01_033
تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396
چکیده مقاله:
رایانش ابری مدل محاسباتی جدیدی است که سرویسهای متنوعی را براساس تقاضای کاربران و به صورت پرداخت به ازای استفاده ارایه میدهد. گسترش سریع کاربردهای ابری و رقابت میان تامین کنندگان برای ارایه سرویس با بهترین سطح کیفی، منجر به ایجاد مراکز داده بزرگ شده است. بهرهبرداری از این نوع مراکز داده به دلیل مصرف زیاد انرژی، هزینههای عملیاتی بسیاری را درپی دارد. استفاده ناکارآمد از منابع موجود در مراکز داده از جمله دلایل اتلاف انرژی است؛ بنابراین، برای حل مسیلهمصرف زیاد انرژی در مراکز داده، علاوه بر بهینهسازی در سطح سختافزار، روشهای مدیریت منابع با رویکرد کارآمدی انرژی نیز مورد نیاز است که در آنها، زمانبندی و تخصیص منابع، براساس نیازمندی کیفی سرویسها صورت گیرد. رشد مصرف انرژی در مراکز داده فعلی، ابر کامپیوترها و سیستمهای ابر عمومی، درحال انفجار است. این مسیله به حمایت بیشتر از حاسبات سبز منجر شده و تلاشهای بسیاری بر روی زمانبندی وظایف به منظور کاهش اتلاف انرژی، تمرکز میکند. به منظور به دست آوردن کاهش انرژی بیشتر و حفظ کیفیت سرویس در کمترین زمان، میتوانیم از تکنیکها و الگوریتمهای مختلفی استفاده کنیم. در این مقاله ما به مقایسه چند الگوریتم که توسط چندین محقق مورد بررسی قرار گرفتهاند، میپردازیم. این الگوریتمها شامل الگوریتم زمانبندی جریان کار وظایف انرژی کارآمد(DEWTS ،(الگوریتم اولین زمان پایان ناهمگن(HEFT (و الگوریتم افزایش زمانبندی انرژی کارآمد(EES (میباشد که از تکنیک DVFS استفاده میکند. نتایج تجربی نشان میدهد که الگوریتم زمانبندی جریان کار وظایف انرژی کارآمد(DEWTS (میتواند مصرف کل انرژی را تا بیشتر از 5.45 %برای برنامههای کاربردی موازی مختلف، همچنین تعادل کارایی زمانبندی کاهش دهد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهشید مهدویان
گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.
علی حنانی
گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران. گروه مهندسی کامپیوتر، مرکز سنقر و کلیایی، دانشگاه آزاد اسلامی، سنقر و کلیایی، ایران.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :