بررسی نقش دانش شخصی مدیران بر روی ارتباط مدل های کسب وکار با عملکرد نوآوری فناوری در کارآفرینی شرکتی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین همایش ملی اشتغال دانش بنیان
  • کد COI اختصاصی: NCKBE01_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 417
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هیمن ویسانی

کارشناس عمران، دانشگاه روزانه واحد زنجان، زنجان، ایران

چکیده

مهمترین پیامد کارآفرینی شرکتی، عملکرد شرکت است این عقیده وجود دارد که بهبود نتایج سازمانی برحسب رشد و سودآوری در نتیجه کارآفرینی شرکتی در سازمان حاصل می شود. پرداختن به فعالیتهایکارآفرینی شرکتی، سازمان را در مسیرهای جدید قرار می دهد و فرایندهای جست وجو و آزمونگری را ایجابمی کند که همین امر باعث ایجاد دانش و بصیرت جدید در میان کارکنان می شود. کارکنانی که از دانشبیشتری برخوردارند می توانند عملکرد شرکت را از طریق افزایش منافع مشتری و کاهش هزینه های تولید وارایه خدمات بهبود ببخشند. دانش لازم برای شرکتهای بزرگ، فعالیت های نوآورانه است (لای و همکاران،2014). به همین دلیل، قابلیت نوآوری یک ابزار رقابتی اساسی برای بقا و موفقیت بلند مدت سازمانها است.میزان دانش جدید به کار گرفته شده در یک نوآوری، سطح آن را مشخص می کند. سازمان هایی با ظرفیت نوآوریبیشتر میتوانند پاسخ بهتری را به محیطشان بدهند، آسانتر به توانایی های مورد نیاز برای ارتقاء عملکرد سازمانیدست یابند و بتوانند مزیت رقابتی پایدار را استحکام بخشند (دپشاند و فارلی، 2004). نوآوری مدل کسب وکاردر حال تبدیل شدن به یکی از نیروهای اصلی محرک شرکت از پایین هرم به رقابت در اقتصاد جهانی است(ویی و لیو، 2013). دراین خصوص شواهد تجربی و نظری زیادی وجود دارد، که نشان دهنده اثر مهم مدلهایکسب وکار در بهبود عملکرد نوآوری تکنولوژیکی در عصر حاضر می باشد (تیسی، 2010 ؛ زوت، آمیت، و ماسا،2011). سازمانهای امروزی برای آنکه بتوانند در پارادیم جدید رقابت میان سازمانها، که فضای کاملا رقابتی ودانش محور می باشد، به حیات خود ادامه دهند باید به نوآوری به عنوان یک استراتژی ضروری در عصر کنونی نگاهکنند و ضمن شناخت تغییر و تحولات محیطی، برای رویاروی با آنها، شاخص های سازمانی تاثیرگذار بر نوآوریسازمانی را شناسایی کنند و به این تغییرات، مناسب ترین پاسخ ها را بدهند لذا با توجه به اهمیت این موضوعهدف اصلی پژوهش حاضر، نقش دانش شخصی مدیران در کارآفرینی شرکتی با بکارگیری مدلهای کسب وکاربر روی عملکرد نوآوری تکنولوژیکی در سازمان است.

کلیدواژه ها

دانش شخصی مدیران، مدلهای کسبوکار، عملکرد نوآوری فناوری، کارآفرینی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.