پیچیدگی کولموگروف و ارتباط آن با آنتروپی شانون
محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی مهندسی برق و الکترونیک ایران
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,075
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICEEE08_231
تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396
چکیده مقاله:
شاخه ای از نظریه اطلاع که با علوم کامپیوتر مرتبط است پیچیدگی کولموگروف نامیده می شود. این ارتباط اولین بار در سال 1965 توسط آندری کولموگروف ریاضیدان مشهور روسی تحت همین عنوان ارایه گردید. کولموگروف پیچیدگی یک رشته باینری با طول متناهی را بصورت طول کوتاهترین توصیف آن و یا به عبارتی طول کوتاهترین برنامه محاسباتی که این رشته را توصیف می کند، تعریف کرد. یک حقیقت اعجاب انگیز و جالب آن است که او ثابت نمود که اگر این رشته باینری از یک توزیع احتمال با آنترپی شانون h3 حاصل شده باشد آنگاه پیچیدگی آن تقریبا برابر hاست. در مقاله حاضر به اجمال مفهوم پیچیدگی کولموگروف و ارتباط آن با آنتروپی شانون را بررسی می کنیم.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علیرضا حسین زاده
دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد گناباد ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :