فلسفه آموزش مهارتهای زندگی و تاثیر آن در مدیریت و ارتقای بهداشت و سلامت روانی دانش آموزان در دوره ابتدایی ( با تاکید بر نقش خانواده، مدرسه و جامعه)
محل انتشار: چهارمین همایش ملی مشاوره و سلامت روان
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 783
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MHWIAUQ04_329
تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396
چکیده مقاله:
امروزه علی رغم ایجاد تغییرات عمیق فرهنگی و تغییر در شیوه های زندگی ، بسیاری از افراد در رویارویی با مسایل زندگی فاقد توانایی های لازم و اساسی هستند و همین امر آنان را در مواجهه با مسایل و مشکلات زندگی روزمره و مقتضیات آن آسیب پذیر ساخته است. هدف از پژوهش حاضر، بررسی و مطالعه آموزش مهارتهای زندگی و تاثیر آن در مدیریت و ارتقای بهداشت و سلامت روانی افراد جامعه می باشد. در مقاله ی حاضر با توجه به ماهیت موضوع آن، از روش کیفی و شیوه ی توصیفی – تحلیلی استفاده شده است. نتایج تحقیق حاکی از آن است که؛ با توجه به تغییرات و پیچیدگی های روز افزون جامعه و گسترش روابط اجتماعی ، آماده سازی افراد و دانش آموزان، جهت رویارویی با موقعیت های دشوار ، امری ضروری به نظر می رسد. اهمیت و ضرورت آموزش مهارت های زندگی زمانی مشخص می شود که بدانیم آموزش مهارت های زندگیموجب ارتقای تواناییهای روانی – اجتماعی می گردد؛ این تواناییها فرد را برای برخورد موثر با کشمکش ها و موقعیت های زندگی یاری بخشیده و به او کمک می کند تا با سایر انسانهای جامعه ، فرهنگ و محیط خود مثبت و سازگارانه عمل کند وبهداشت و سلامت روانی خود را تامین نماید. زیرا توانایی در حل مسایل و مشکلات، نقش تعیین کننده ای در تامین سلامتو بهداشت روانی دانش آموزان و افراد یک جامعه دارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محسن تاتاری
کارشناسی ارشد، فلسفه تعلیم و تربیت، گروه علوم تربیتی، دانشگاه مازندران-بابلسر، بابلسر، ایران
زهرا شریفان
دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت آموزشی، گروه علوم تربیتی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نیشابور، نیشابور، ایران
زهره ناصرزارع
دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت آموزشی، گروه علوم تربیتی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نیشابور، نیشابور، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :