سال انتشار: 1388
کد COI مقاله: DOMESTICDEV01_021
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,635
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارتقای توان تعمیر و نگهداری پلها با اولویت بندی مشکلات موجود
چکیده مقاله:
اجرای پروژه های عمرانی جدید در کشورهای در حال توسعه یکی از ملاکهای پیشرفت و رشد اقتصادی آن کشور است، لذا معمولاً به مقوله نگهداری از سازه های جدید در سطوح تصمیم گیری کلان مدیریتی دقت کافی نمی شود. لذا برای ارتقای توان تعمیر و نگهداری باید به شناسایی مشکلات موجود پرداخته شود. در این مقاله مشکلاتی که سبب کاهش توان تعمیرات و نگهداری پل های شهر تهران شده مورد بررسی قرار گرفته است. برای شناسایی مشکلات امر تعمیر و نگهداری پلها به مطالعه موردی برخی از پروژه های تعمیر و نگهداری پلهای شهر تهران پرداخته شد. با توجه به اسناد و مدارک موجود در سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در قسمت مدیریت تعمیر و نگهداری پلها برخی از این مشکلات که در پروژه های مختلف سازمان با آن مواجه بوده است، بدست آمده است. از آنجا که تعداد این مشکلات زیاد بود، نمی شد به طور هم زمان به رفع تمامی این مشکلات پرداخت، لذا این معضلات بر اساس میزان اهمیت و سهولت رفع اولویت بندی شدند. از آنجا که نتایج اولویت بندی بسته به دقت به میزان اهمیت و یا سهولت رفع متفاوت بود، برای رسیدن به یک اولویت بندی مناسب پارامتر دیگری به نام شدت اثر تعریف شد و مشکلات براساس شدت اثر اولویت بندی شد.
کلیدواژه ها:
تعمير و نگهداري، پل، اولويت بندي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/62041/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نصر آزادانی، سید مسعود و اشتهاردیان، احسان ا... و علیخانی، ابوالفضل و بشیری راد، فائز،1388،ارتقای توان تعمیر و نگهداری پلها با اولویت بندی مشکلات موجود،اولین همایش ملی ارتقای توان داخلی با رویکرد ساخت داخل،تهران،،،https://civilica.com/doc/62041
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، نصر آزادانی، سید مسعود؛ احسان ا... اشتهاردیان و ابوالفضل علیخانی و فائز بشیری راد)
برای بار دوم به بعد: (1388، نصر آزادانی؛ اشتهاردیان و علیخانی و بشیری راد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- معیار های انتخاب پیمانکار از دیدگاه دست اندر کاران صنعت ساخت ایران
- استفاده از روش آنالیز ابعادی و ظرفیت باربری پیهای عمیق به منظور تبدیل نتایج آزمایشگاهی ستون سنگی به ابعاد واقعی جهت استفاده در کارهای عملی
- اولویت بندی نقاط حادثه خیز با استفاده از بازرسی ایمنی راه و تحلیل منفعت به هزینه
- بررسی علل و عوامل موثر در بروز تاخیر در پروژه های عمرانی کشور مطالعه موردی:استان های زنجان،تهران و آذربایجان شرقی
- بررسی متغیرهای تاثیرگذار بر تصادفات واژگونی در شبکه جاده ای ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.