سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 013_8679299351
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,035
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آنالیز شکل پذیری تیرهای محصور شده دارای بتن مقاومت بالا (HSC)
چکیده مقاله:
در این مقاله ضریب شکل پذیری و میزان تاثیر گذاری عوامل موثر بر آن در مقاطع خمشی محصور شده بتن با مقاومت بالا با مطالعه رفتار لنگر انحناء بررسی قرار گرفته است. نسبت شکل پذیری و ظرفیت انحناء بتن محصور شده به کمک روش ارائه شده که بر اساس ویژگی های واقعی یک مقطع خمشی بتنی می باشد، محاسبه گردیده است. در این روش منطقه فشاری مقاطع مستطیلی با توجه به منحنیهای جدا کننده پیشنهادی، به سه ناحیه بتن محصور شده موثر هسته، بتن محصور نشده داخل هسته و بتن محصور نشده پوشش تقسیم می شود. بر اساس نواحی تفکیک شده مقطع از منحنی های واقعی تنش-کرنش آزمایشگاهی بتن محصور شده و محصور نشده برای هر قسمت استفاده شده و پخش واقعی تنش بتن در منطقه فشاری تعیین گردیده است. لذا به این ترتیب اثر غیر همزمانی حداکثر مقاومت بتن محصور شده و محصور نشده در کرنش یکسان در نظر گرفته میشود و بنابراین میتوان شکل پذیری را دقیقتر مورد بررسی قرار داد. نتایج بدست آمده از این روش برای نسبتهای مختلف شکل پذیری، با روش کنت و پارک ( Kent &Park )که برای تمام مقطع از یک منحنی تنش-کرنش استفاده می شود، مقایسه گردیده و نتایج نشان می دهد که در روش کنت و پارک منحنی ممان –انحناء از واقعیت فاصله گرفته و محاسبات قدری دست بالا صورت گرفته است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 013_8679299351 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/62/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مقصودی، علی اکبر و اکبرزاده بنگر، حبیب و محمد حسنی، محمد،1383،آنالیز شکل پذیری تیرهای محصور شده دارای بتن مقاومت بالا (HSC)،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/62
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، مقصودی، علی اکبر؛ حبیب اکبرزاده بنگر و محمد محمد حسنی)
برای بار دوم به بعد: (1383، مقصودی؛ اکبرزاده بنگر و محمد حسنی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- _ یاری، .، "بررسی مقاومت ستونهای لاغر ساخته شده از ...
- !2] Ziarae.M.M. Haldane, D., and Kuttab, A.s.، #Flexural Behavior of ...
- V.97, No.12, 1982, PP. 1969-1990. ...
- Structural Division, ASCE, V.108, No.12, _ PP.2703-2722. Journal, V.86, No.7, ...
- Division, ASCE, V.104, No.1, 1978. PP. 1761-1773. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- مقایسه شکل پذیری اعضاء خمشی بتن با مقاومت بالا (HSC) دارای p و ?p+p(1384)
- بررسی شکل پذیری و حالت نهائی اعضاء خمشی بتن با مقاومت بالا (HSC)(1384)
- شکل پذیری و طول مفصل در اتصالات بتن آرمه دارای بتن خود متراکم SCC و مدل اجزاء محدود(1385)
- عملکرد بتن توانمند HPC برپارامترهای تحلیلی و طراحی ساختمان های بتنی(1391)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 4 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل و ارزیابی مخاطرات محیطی دهکده توریستی گنبرف
- تحلیلی بر ارتباط فقر و آسیبپذیری در برابر مخاطرات طبیعی
- بررسی ارزش های پایدار معماری ایرانی - اسلامی در ساختمان های مسکونی اقلیم سرد و کوهستانی (نمونه موردی شهرستان فیروزکوه)
- نقش تحلیل فضایی در مدیریت مخاطرات بارشی ایران
- بررسی و تحلیل ممیزی انرژی ساختمان و قوانین موجود در ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.