سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ICSAU04_2137
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 212
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بازآفرینی بافت تاریخی درراستای توسعه پایدارشهری (بررسی موردی بافت شهری تاریخی لاهیجان)
چکیده مقاله:
بافت های شهری تاریخی باتمام عناصرارزشمندمعماری وشهرسازی وارزش های موجود درخوداعم ازفرهنگی، هویتی،تاریخی به دلیل فرسودگی ونامطلوب بودن کیفیت فضایی و..روز به روزدرحال محو وطردشدن می باشند. شکل گیریجامعه پایدارازطریق بالابردن کیفیت محیط، تعامل بین گذشته، حال وآینده وکمک به ماندگارشدن ساکنین دراین بافت-ها می تواند پاسخگوباشد. ناهماهنگی ساختار فضایی بافت های شهری تاریخی بانیازهای امروز، کاهش پایداری، توسعهشهرخارج ازاین بافت ها و در حاشیه قرارگرفتن آنها، نیاز به بازآفرینی درجنبه های مختلف کالبدی، اجتماعی، اقتصادی،فرهنگی و هنری را، باتوجه به سابقه تاریخی آنهامشخص می نماید.دراین راستا بازآفرینی شهری می تواند بایک نگاه جامعو یکپارچه باایجاد تغییراتی پایدار، به حل مشکلات شهری و بهبودوضعیت موجود منتهی گرددو باپررنگ کردن جاذبه -های زندگی دراین بافت ها هم راستای بخش های نوسازشهری وپیوند بین آنها ازخالی شدن تدریجی آنهاجلوگیری نمودهو موجبات انسجام بین بخش های نوساز بااین بافت ها رافراهم نماید. روش تحقیق دراین پژوهش به صورت پیمایشی می-باشد. این مقاله درپی آنست تابیان نماید؛ حفاظت وبازآفرینی پایدارویکپارچه درزمینه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعیکالبدی می تواند با بالابردن کیفیت بخش های تاریخی این شهرهمگام باسایرنواحی موجبات پایداری درشهر را فراهمآوردواین اقدام باید درقالب برنامه ریزی های مدون باهدف حفظ تمامی جنبه هاانجام پذیرد.
کلیدواژه ها:
بازآفريني ، توسعه پايدارشهري، بافت شهري تاريخي، لاهيجان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/619879/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دانش شکیب، مریم و مهربخش، سهیلا و حسینی، سیدباقر و پرویزی، رضا،1395،بازآفرینی بافت تاریخی درراستای توسعه پایدارشهری (بررسی موردی بافت شهری تاریخی لاهیجان)،چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/619879
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، دانش شکیب، مریم؛ سهیلا مهربخش و سیدباقر حسینی و رضا پرویزی)
برای بار دوم به بعد: (1395، دانش شکیب؛ مهربخش و حسینی و پرویزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی رضایتمندی زنان از پارک بانوان مطالعه موردی: پارک بانوان شهر قاین
- بررسی عملکرد پارکهای بانوان (نمونه مطالعه موردی: پارک بانوان شهر رشت)
- بررسی جایگاه زنان در فرایند بازآفرینی شهری پایدار (نمونه موردی: شهر رشت)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.