سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ICSAU04_2107
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 283
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثرات زیست محیطی ساخت وسازهای شهری کرمانشاه تیرماه 1394
چکیده مقاله:
مقدمه: امروزه شاهد توسعه روزافزون صنعت ساختمان و فعالیت های کارگاه های ساختمانی می باشیم. وجود خطرات و عوامل زیان آور در این کارگاه ها، این صنعت را به یکی از مخاطره آمیزترین صنایع در سطح دنیا تبدیل نموده استو در کشور ما نیز رتبه اول حوادث ناشی از کار به این صنعت اختصاص دارد. همچنین بررسی سوابق موضوعی اجرای طرح ها و پروژه های عمرانی در کشور نشان می دهد که در برنامه ریزی های گذشته، به مانند بسیاری از کشورهای درحال توسعه، اهمیت و ارزش منابع طبیعی و محیط زیست از دیدگاه تصمیم گیران پنهان بوده و بسیاری از آنها بدون توجه به ملاحظات زیست محیطی طراحی و بهره برداری گردیده اند و حاصل و پیامد چنین اقداماتی بروز آلودگی مختلف و تخریب و تهی سازی شدید منابع طبیعی در کشور بوده است. هدف: لذا هدف از این پژوهش بررسی وضعیت محیط زیست و ایمنی کارگاه ساختمانی و ارایه راهکارهای مدیریت جهت بهبود وضعیت موجود می باشد. روش کار: بدین منظور، پس از تعیین عوامل موثر در وضعیت محیط زیست و ایمنی کارگاه ساختمانی، چک لیستی با مبنا قرار دادن مقررات ملی ساختمان تهیه گردید و با مراجعه به شهرداری های مناطق 6 گانه کرمانشاه لیست ساختمان های دردست احداث تهیه شد و با مطالعا میدانی اطلاعات جمع آوری گردید. نتیجه گیری: نتایج بدست آمده به کمک نرم افزارهای آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. در نهایت این مطالعه نشان داد که وضعیت محیط زیست شهری و ایمنی ساختمان های تحت مطالعه مناطق 6 گانه شهر کرمانشاه در بخش ایمنی شامل ایمنی معابر و عابرین، ایمنی انبار مصالح و نخاله و ایمنی کارگران در حین کار به ترتیب با امتیازهای 0/83، 0/83 و 1/49 در نهایت با امتیاز 3/15 در حالت ضعیف قرار دارد و دیگر شاخص ها همچون تخریب فضای سبز شهری و خدمات شهری و محیط زیست نیز با نمره های 2/24 و 2/7 ضعیف ارزیابی می شود.
کلیدواژه ها:
بهداشت محيط، ايمني محيط زيست شهري، كارگاه هاي ساختماني، كرمانشاه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/619850/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پیرصاحب، مقداد و حسینی، هیوا و کرمی، سحر و صابری فرد، زهرا،1395،بررسی اثرات زیست محیطی ساخت وسازهای شهری کرمانشاه تیرماه 1394،چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/619850
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، پیرصاحب، مقداد؛ هیوا حسینی و سحر کرمی و زهرا صابری فرد)
برای بار دوم به بعد: (1395، پیرصاحب؛ حسینی و کرمی و صابری فرد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.