سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ICSAU04_1039
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 177
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش زن به عنوان عامل شکل گیری هویت فردی و هویت اجتماعی منطبق بر هویت معماری مازندران
چکیده مقاله:
فرهنگ به عنوان یک پدیده اجتماعی، نتیجه و ثمره انسان با عناصر زیست محیطی اش می باشد که در تاریخ هر قوم ریشه دارد و از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود. آنچه به عنوان میراث فرهنگی شناخته می شود مجموعه آثاری است که هرکدام به نحوی هویت جمعی یک جامعه را نشان می دهد. مفهوم فرهنگ یک مفهوم بسیار گسترده است و نمی توان از آن تعریف جامع و کاملی ارایه داد زیرا زیربنای تمام فعالیت هایی هست که در جامعه اتفاق می افتد اما جهانی شدن که گویا فرآیندی ناگزیر و اجتناب ناپذیر است جوامع مختلف را با چالش های متعددی روبرو کرده است که ابعاد مهم آن بحران هویت در جوانان و همذات پنداری آنان با غرب است. در جامعه فعلی ما به مشکلات ساختاری و مالی بیشتر از مسایل اجتماعی و نیازهای ما زنان توجه داده می شود. در ایران برنامه ریزی جنسیتی برای از بین بردن نابرابری های موجود به ندرت انجام گرفته است. جمعیت زنان کشور به دلیل محرومیت تاریخی در مشارکت های اجتماعی، اقتصادی و ... دچار انزوا گردیده اند. نادیده گرفتن زنان در فرایند توسعه، عملا جامعه را از نیمی از نیروی بالقوه واقعی خود محروم می نماید. نقش پنهان زن مهمترین اثر را در دستیابی به توسعه پایدار و بلند مدت در جامعه دارد.
کلیدواژه ها:
هويت، هويت معماري، مشاركت زنان، معماري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/618795/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسلامی بین، زهرا و خاکزند، مهدی،1395،نقش زن به عنوان عامل شکل گیری هویت فردی و هویت اجتماعی منطبق بر هویت معماری مازندران،چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/618795
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، اسلامی بین، زهرا؛ مهدی خاکزند)
برای بار دوم به بعد: (1395، اسلامی بین؛ خاکزند)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی مدل ارتقاء بهرهوری منابعانسانی با استفاده از نقش مهارتهای سهگانه مدیریتی (مطالعه موردی دبیرستان های دخترانه شهرستان قائمشهر)
- جلوه های بهره گیری از چوب در معماری بومی مازندران
- بوم گرایی در مسکن معاصر و بهره گیری از ویژگی های بومی در معماری سنتی ایران نمونه موردی استان مازندران
- بررسی راهکارهای توسعه پایدار در اقلیم گرم و خشک
- بررسی تاثیر شاخص های فرهنگ عمومی (نگرش به مشارکت اجتماعی در بعد رفتاری) بر رعایت الگوی مصرف آب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.