سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ICSAU04_0074
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 515
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد فوم بتن برای مصارف سازه ای
چکیده مقاله:
از فوم بتن می توان با رعایت اصول تولیدی و بکارگیری مناسب در انواع پروژه های ساختمانی استفاده نمود. مهمترین مزیت این نوع بتن وزن مخصوص کم آن است که موجب سبکی سازه ها و کاهش بار مرده ساختمان و کاهش بارهای زلزله می گردد. با توجه به زلزله خیز بودن کشور لزوم بررسی پتانسیل های استفاده از فوم بتن در صنعت ساختمان احساس می شود. هدف از این پژوهش بررسی جامع فوم بتن با عملکرد سازه ای و کاربرد آن در اعضا و قطعات باربر ساختمان می باشد. بدین منظور با توجه به مزیت های این محصول و توسعه وسیع بتن سبک و کاربردهای گسترده آن در دنیا، بررسی های آزمایشگاهی انجام شد و با درنظر گرفتن اهمیت پارامترهای مقاومتی در سازه های بتنی این ویژگی در تحقیق حاضر بررسی شده و نتایج آن ارایه گردیده است. نتایچ نشان می دهد که مقاومت بتن بسیار متاثر از دانسیته آن، رطوبت بتن، مشخصات شیمیایی و مکانیکی اجزا تشکیل دهنده بتن، چگونگی تشکیل حفرات، نوع کف، نسبت های اختلاط و عمل آوری می باشد. همچنین نرم افزاری به منظور ارایه طرح های اختلاط طراحی شده که این نرم افزار با توجه به مشخصات مصالح مورد نظر، طرح اختلاط مناسب را ارایه می دهد. در نهایت طراحی و تحلیل سازه ای بر اساس طرح های اختلاط صورت گرفته و سازه ای سبک بر همین مبنا اجرا گردیده است.
کلیدواژه ها:
فوم بتن، بتن سبك سازه اي، بتن كفي، بتن هوادار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/617839/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سعید، رضوان و نیوشا، علی و منتظری، علی،1395،کاربرد فوم بتن برای مصارف سازه ای،چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/617839
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، سعید، رضوان؛ علی نیوشا و علی منتظری)
برای بار دوم به بعد: (1395، سعید؛ نیوشا و منتظری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عملکرد لرزه ای قاب های فولادی با مهاربندهای هم محور با استفاده از روش های مختلف تحلیل سازه ها
- بررسی تاثیر چشمه اتصال در رفتار لرزه ای قابهای خمشی فولادی
- مقاوم سازی سازه ها و حفاظت در برابر آتش (با استفاده از دانه های لیکا)
- مروری بر فوم بتن - خصوصیات و کاربردهای آن (مقاله مروری)
- اثر خرابی اتصال تیر به ستون درعملکرد سازه های با قاب خمشی فولادی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.