تخمین شکاف سواد رسانه ای کارمندان دولت و ارایه روش بهینه پیاده سازی ومدیریت دوره های آموزشی با استفاده از نرم افزارمورد مطالعه:کارمندان کشور
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 595
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
THCONF01_180
تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1396
چکیده مقاله:
رشد روزافزون رسانه های دیجیتال و یا به کلام صریح، رشدی ماورای تفکر بشر دنیای کامپیوتر و بسترهای تحت کنترل کامپیوتر به گونه ای شده که امروزه بشر چه بخواهد و چه نخواهد باید بتواند خودش را با این رشد پرسرعت در کنار حجم کلانی از داده وقف دهد تا بتواند زندگی عادی خود را ادامه دهد درغیر اینصورت زندگی اش رنگی غیر قابل قبولبرای جامعه و چه بسا خودش خواهد داشت. مدیریت ها در هر سیستمی جهت رشد و تعالی در سطح بسیار عالی در گرو اطلاعات بروز و ابزارهای مدرن میباشد. مدیران و کارمندان هر سازمان باتوجه به ریشرفت ابزارهای مدیریتی و کاری سازمان باید خودشان نیز سواد کار با آن ابزار را کسب نمایند تا سیستم بصورت موازی بتواند اهداف خود را پیش ببرد. در هر سازمانی اصلی ترین و اساسی ترین مشکل در بین کارمندان دم توانایی های لازم در استفاده از ابزارهای بروز کامپیوتر محور در بستر مدیریت حساس سازمانی است، اگرچه دوره هایی در هر سازمانی برگزار می شود اما این دوره ها با میانگین توصیفی، از کیفیت مطلوبی برخوردار نمیباشند و همه اشخاص پس از گذراندن دوره ها توانایی های لازم در زمینه مربوطه را فرا نمیگیرند. هدف این پژوهش پس از بررسی های کمی و کیفی این مهم، ارایه طرح نرم افزار مدیریت و پیاده سازی آموزش ها و دوره های سواد رسانه ای با نام دوسرا (دوره های سواد رسانه ای ایران) جهت مدیریت بهتر و بهینه تر دوره های برگزاری از سوی سازمانها و ادارات کشور می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فرامرز شمسی سوسهاب
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد خلخال،دانشگاه آزاد اسلامی،خلخال، ایران
سیدرضا زاهدی
گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خلخال، ایران
فریدون نوید
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد خلخال،دانشگاه آزاد اسلامی،خلخال، ایران
فاطمه شاطری علی آباد
گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خلخال، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :