سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ظرفیتهای آثار تاریخی در توسعه گردشگری نمونه موردی مجموعه بناهای صفویان در فرح آباد ساری

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 748

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICONFAAA01_067

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1396

چکیده مقاله بررسی ظرفیتهای آثار تاریخی در توسعه گردشگری نمونه موردی مجموعه بناهای صفویان در فرح آباد ساری

توسعه گردشگری از شاخصهای توسعه اقتصادی در میان ملل میباشد. بسیاری از کشورهای در حال توسعه بخش مهمی از فعالیتهای اقتصادی و تولیدی خود را به این امر اختصاص دادهاند. تقاضای روزافزون گردشگران و تلاش متولیان امر جهت جذب گردشگر از طریق جاذبههای مختلف فرهنگی، تاریخی، طبیعی، مذهبی، صنعتی، علمی و درمانی انجام میپذیرد. مجموعه تاریخی فرح آباد مربوط به دوران صفوی در مسیر شهرستان ساری به سمت دریای خزر دارای ویژگیهای فرهنگی، مذهبی، تاریخی و طبیعی در جذب گردشگری میباشد. اما در کمال تاسف با وجود گسترشهای فراوانی که در این خصوص در منطقه انجام یافته است، جاذبه تاریخی آن بسیار کمتر از جاذبه طبیعی منطقه به چشم آمده است.این مقاله با هدف بررسی ظرفیتهای گردشگری تاریخی از طریق مطالعه آثار تاریخی به جا مانده از دوره صفوی شامل مسجد چهار ایوانی، کاخ، پل و ... و بازیابی آن در این منطقه سعی در شناخت، به کارگیری و تقویت حداکثر توان منطقه در جذب گردشگر در همه فصول سال را دارد.طبق بررسیهای به عمل آمده آگاهی بخشی بومیان و ترغیب مسافران در فصول پرتردد، ایجاد موزههای مرتبط، برگزاری مراسمات خاص همچون جشنها و مسابقات و تولید برنامههای صدا و سیما در این محوطه تاریخی در شناساندن و بالابردن میزان جذب گردشگر موثر میباشد.

کلیدواژه های بررسی ظرفیتهای آثار تاریخی در توسعه گردشگری نمونه موردی مجموعه بناهای صفویان در فرح آباد ساری:

نویسندگان مقاله بررسی ظرفیتهای آثار تاریخی در توسعه گردشگری نمونه موردی مجموعه بناهای صفویان در فرح آباد ساری

معینه السادات حجازی

عضو هیات علمی گروه صنایع دستی دانشگاه بجنورد

سمیه خزاعی مسک

عضو هیات علمی گروه ارتباط تصویری دانشگاه بجنورد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
تبیبی، سیدمحسن و اهری، زهرا (1391). مکتب اصفهان ، زبان ...
روحی، مبینا، قنبری سیدکلایی، رضا، عالیشاه پرکوهی، مجید و عرب ...
ویلیامز، ا. (1388). جغرافیای گردشگری. ترجمه محمود ضیایی، تهران: انتشارات ...
Khaksar, A., Tahmouri, A. and Hoseinrazavi, S. (2011). The reciprocal ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ظرفیتهای آثار تاریخی در توسعه گردشگری نمونه موردی مجموعه بناهای صفویان در فرح آباد ساری" توسط معینه السادات حجازی، عضو هیات علمی گروه صنایع دستی دانشگاه بجنورد؛ سمیه خزاعی مسک، عضو هیات علمی گروه ارتباط تصویری دانشگاه بجنورد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی هنر، معماری و کاربردها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ظرفیت، آثار تاریخی، توسعه گردشگری، فرح آباد هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 748 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توسعه گردشگری از شاخصهای توسعه اقتصادی در میان ملل میباشد. بسیاری از کشورهای در حال توسعه بخش مهمی از فعالیتهای اقتصادی و تولیدی خود را به این امر اختصاص دادهاند. تقاضای روزافزون گردشگران و تلاش متولیان امر جهت جذب گردشگر از طریق جاذبههای مختلف فرهنگی، تاریخی، طبیعی، مذهبی، صنعتی، علمی و درمانی انجام میپذیرد. مجموعه تاریخی فرح آباد مربوط به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ظرفیتهای آثار تاریخی در توسعه گردشگری نمونه موردی مجموعه بناهای صفویان در فرح آباد ساری با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.