مقدمه ای بر نقش نانوذرات درجداسازی مولکولهای زیستی در سیستمهای دو فازی آبی

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 740

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NANOQODS01_062

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1396

چکیده مقاله:

از دو جزء آب دوست و ناسازگار در آب و با غلظت های مختلف تشکیل می شود. این ترکیبات شیمیایی به عنوان 1 سیستم دوفازی – آبی اجزاء تشکیل دهنده فاز هستند. اجزای تشکیل دهنده فازها می توانند دو پلیمر آبدوست، یک نمک ویک پلیمر، دوسورفکتانت یا یک نمکویک الکل باشند[1 .[اساس جداسازی در سیستم دوفازی– آبی، توزیع انتخابی مواد بیولوژیکی بین دو فاز است. این توزیع تحت تاثیر خواص فازها و اجزا و همچنین بر هم کنش میان آنها قرار دارد. اندازه زیست مولکول ها، وزن مولکولی پلیمر های فازی، دمای سیستم، غلظت پلیمر، خواص سطحی زیست مولکول، بار زیست مولکول و ترکیبیونی، pH محلول و نوع نمک برضریب جداسازی زیست مولکول ها تاثیر می گذارند. مزایای سیستمهای دوفازی- آبی به صورت زیر خلاصه می شوند: 1 -این سیستم ها در محدوده وسیعی از pH پایدار هستند. 2 -حاوی %85 -90 آب می باشند در نتیجه محیط مناسبی برای مواد بیولوژیکیفراهم می کند. 3 -در مقیاس وسیع قابل اجرامی باشند. که این امر امکان جداسازی زیست مولکول ها را در حجم زیاد امکان پذیرمی سازد.4 -به دلیل کم بودن تنش سطحی در فصل مشترک دو فاز، انتقال جرم بین این دو فاز به سادگی صورت می گیرد. 5 -این سیستم ها دارای بازده بالایی می باشند. 6 -جداسازی دو فاز مایع غیر قابل امتزاج در این سیستم ها تحت تاثیر نیروی ثقل می باشد که نسبت به روش سانتریفیوژ برتری دارد[2 .[در سالهای اخیر استفاده از نانو ذرات در کاربردهای بیولوژیکی به طور گسترده افزایش یافته است. نانو ذرات با توجه به سطح بالای خود نسبت به حجم می توانند عملکرد استخراج را تا چندین برابر افزایش دهند. معمولا بیومولکول از طریق جذب سطحی به نانو ذره متصل می شود. بزرگی توزیع پذیری با این روش به وزن مولکولی پلیمر، غلظت پلیمر، اندازه و غلظت و نوع نانوذره در سیستم بستگی دارد[3 .[در این مطالعه، هدف برررسی تحقیقات انجام شده در زمینه استفاده نانو ذرات در سیستم های دوفازی آبی می باشد.

نویسندگان

نیلوفر رهبری

گروه علوم و صنایع غذایی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

شهلا شهریاری

گروه مهندسی شیمی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

غلامرضا پازوکی

دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه امیر کبیر ( پلی تکنیک تهران )، تهران، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Chicaroux A, Zeiner T. 2015. Investigation of interfacial properties of ...
  • Hatti-Kaul R. 2000. Aqueous two-phase systems methods and protocols. New ...
  • Dehnavi S.M, PazukiGh, Vossoughi M .2015. PEGylated silica-enzyme Nano conjugates:a ...
  • Long M.S, Keating C.D. 2006 .Nano particle conjugation increases protein ...
  • Afzal Shoushtari. B , Rahb arShahrouzi _ J, and Pazuki. ...
  • نمایش کامل مراجع