بررسی دیدگاه دانشجویان و فارغ التحصیلان کارشناسی پیوسته هوشبری در مورد زمان مناسب پذیرش این رشته توسط آزمون سراسری دانشگاه

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 388

فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

EMCONF04_008

تاریخ نمایه سازی: 18 تیر 1396

چکیده مقاله:

مقدمه: تداخل کاری میان دستیاران بیهوشی تازه پذیرفته شده توسط آزمون دستیاری سنجش سراسری در مراکز بالینی بیمارستانها آموزشی، حضور دانشجویان هوشبری برای گذراندن کارآموزی 1 و محدودیت تعداد بیماران در فضای آموزشی اتاق های عمل سبب میشود که فرصت و محیط مناسبی برای دانشجویان هوشبری ایجاد نگردد. لذا طرح پژوهشی تحت عنوان بررسی دیدگاه دانشجویان و فارغ التحصیلان کارشناسی پیوسته هوشبری در مورد زمان مناسب پذیرش این رشته توسط آزمون سراسری دانشگاه به معاونت محترم پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد را ارایه دادیم که پس از تصویب طرح آنرا به اتفاق همکاران انجام دادیم. روش کار: این مطالعه یک بررسی توصیفی تحلیلی مقطعی بود که بر روی دانشجویان ترم 4 به بالا و فارغ التحصیلان کارشناسی پیوسته هوشبری انجام شد. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه توسط محقق ساخته شده بود که روایی صوری و وضوح آیتمها، روایی محتوی CVR و پایایی آن نیز انجام شده بود. پس از جمع آوری پرسشنامه ها، اطلاعات و داده ها کدبندی شد و برای تجزیه و تحلیل داده هااز نرم افزار SPSS نسخه 11/5 و روش های آماری توصیفی استفاده گردید. یافته ها نیز نشان داد که تفاوت معنی داری بین دیدگاه آقایان و خانم ها در پاسخ به سوالات نبود نتیجه گیری: دانشجویان نیاز دارند بدون تداخل کاری و ازدحام در محیط بالین از امکانات موجود حداکثر استفاده را داشته باشند. در این مقاله پیشنهاد می شود پذیرش دانشجویان دستیاری بیهوشی در نیمسال اول سال تحصیلی، پذیرش دانشجویان هوشبری در نیمسال دوم سال تحصیلی و پذیرش دانشجویان اتاق عمل در نیمسال اول سال تحصیلی توسط آزمون سراسری دانشگاه ها انجام شود. تا دانشجویان ضمن رضایت از شرایط موجود، پس از فارغ التحصیل شدن در جهت ارتقاء سلامت و بهبود بیماران از کارآیی بهتری برخوردار شوند.

کلیدواژه ها:

دیدگاه ، دانشجویان کارشناسی هوشبری ، فارغ التحصیلان کارشناسی هوشبری ، زمان مناسب پذیرش

نویسندگان

فریبا سلحشور

دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشکده پرستاری و مامایی مشهد، گروه اتاق عمل و هوشبری

زهرا جهانگیری

دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشکده پرستاری و مامایی مشهد، گروه آمار

کیوان شریعتی نژاد

کارشناس هوشبری

عباس ژاله ثانی

آموزش و پرورش خراسان رضوی گروه زبان انگلیسی دبیرستان شاهد شیخ انصاری

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • سازمان سنجش آموزش کشور njesh.org) _)- دستیاری پزشکی ...
  • سازمان سنجش آموزش کشور njesh.org) _)- کنکور سراسری ...
  • سلحشور فریبا، ژاله ثانی عباس، ریحانی فاطمه، بررسی دیدگاه دانشجویان ...
  • مسلک پاک معصومه همتی، خلیل زاده حمید5، عابدینی آمنه. موانع ...
  • پازکیان مرضیه. چالشهای آموزش بالینی در پرستاری، مرور سیستماتیک. مجله ...
  • Varma R, Tiyagi E, Gupta j k . Determining the ...
  • نمایش کامل مراجع