روشی نوین برای شناسایی زبان گفتاری با استفاده ازماشین های بردار پشتیبان مبتنی بر کرنل های دنباله ای
محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,345
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ACCSI14_229
تاریخ نمایه سازی: 26 مهر 1387
چکیده مقاله:
در سیستم های شناسایی زبان که از اطلاعات سطح پایین زبانی استفاده می کنند، معمولا از یک پس پردازنده برای جداسازی بهتر زبان ها از هم استفاده می شود. پس پردازنده های رایج از نوع مدل های مخلوط گوسی می باشند که نیاز به دادگان وسیع توسعه ای دارند. از طرفی تصمیم گیری روی بردارهای خروجی هر فریم گفتاری برای شناسایی زبان، دقت را بسیار پایین می آورد. برای رفع این مشکل ابتدا توسط کرنل های دنباله ای، کل بردارهای حاصل از یک گفتار را به یک بردار نگاشت می کنند و سپس توسط ماشین های بردار پشتیبان، این بردارها را از هم جدا می کنند. ما در این مقاله کرنل دنباله ای جدیدی پیشنهاد کرده ایم که نسبت به کرنل های دنباله ای مشابه که بهترین راندمان را در کاربرد شناسایی زبان دارند و همچنین پس پردازنده های گوسی، راندمان سیستم شناسایی زبان را بالاتر می برد. ما آزمایش های خود را روی دو دادگان OGI-TS و NIST-LRE 1996&2003 و 11و22 زبانی انجام داده ایم. نتایج نشان دهنده افزایش نسبی حدودا 4% راندمان شناسایی زبان با استفاده از کرنل دنباله ای پیشنهادی ما می باشند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی ضیائی
دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر
سید محمد احدی
دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حجت اله یگانه
دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر
سید مسعود میر رضایی
دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :