سال انتشار: 1387
محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران
کد COI مقاله: ACCSI14_131
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,687
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله SINA : رهیافت جدید چند مسیری امن با کارایی بالا در شبکه های موردی سیار
چکیده مقاله:
به تناسب اهداف امنیتی تعریف شده، برای طراحی امن شبکه های موردی سیار، دو مرحله اصلی مد نظر قرار داده می شود که شامل مکانیزم های پیشگیری و مکانیزم های عکس العملی می باشند. مکانیزم های پیشگیری شامل طراحی روش های مسیریابی امن است که احتمال نفوذ گره های متخاصم در شبکه را از بین ببرد و قابلیت اعمال اهداف امنیتی در سطح مطلوب را دارا باشد. در این مقاله، روش امن جدیدی تحت عنوان SINA به تکیه بر محدودیت ها و نیازهای شبکه های موردی سیار ارائه شده است. روش پیشنهادی، یک مکانیزم چند مسیری امن با دسترسی بالا و مقاومت در برابر خطا و نفوذ می باشد. اساس کار و روش پیشنهادی بر مبنای نگهداری چندین مسیر مبدا بصورت همزمان در دو مد فعال و پشتیبان می باشد. این مکانیزم بر اساس تصدیق اصالت بنا نهاده شده و با توجه به مشکل اساسی زیر ساخت کلید عمومی، از روش رمزنگاری متقارن و توزیع کلید تصادفی بینه گره های عضو قلمرو استفاده شده است. نتایج ارائه شده حاصل از ارزیابی کارایی، حاکی از مناسب بودن روش پیشنهادی نسبت به سایر روش های مشابه می باشد.
کلیدواژه ها:
شبكه هاي موردي سيار، مسيريابي امن، چند مسيري، تحمل پذيري خطا، زنجيره هش، مديريت كليد تصادفي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/60879/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرپوریان، مینوسادات و پیلتن، علیرضا و برنگی، رضا،1387،SINA : رهیافت جدید چند مسیری امن با کارایی بالا در شبکه های موردی سیار،چهاردهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/60879
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، میرپوریان، مینوسادات؛ علیرضا پیلتن و رضا برنگی)
برای بار دوم به بعد: (1387، میرپوریان؛ پیلتن و برنگی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه یک پروتکل جدید مسیریابی امن مبتنی بر موقعیت کره با استفاده از رمزنگاری داده ها در شبکه های موردی بین خودرویی
- کاهش NVH انتقالی از موتور به جعبه دنده توسط فلایویل های دو جرمی
- افزایش امنیت در نرم افزارهای تحت وب
- سیستم فرمان برقی با محرک خطی
- ایجاد یک حمل و نقل هوشمند و با استفاده از طراحی یک سیستم هوشمند جهت حرکت خودروهای در تاریک مطلق و تصمیم گیری در مورد سرعت مطمئنه بوسیله فناوری RFID
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی سامانه شبکه های ارتباطی و برنامه ریزی ساختار شهر در بافت فرسوده
- بررسی میزان تأثیر فناوری اطلاعات در مواجهه با بحران کرونا ویروس
- Audio Summarization using PSO Algorithm
- عوامل موثر بر پیاده سازی موفق برنامه ریزی منابع سازمان((ERP
- مروری بر کاربردهای منطق فازی و تحقیقات انجام شده در باستان شناسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.