تاثیر و باغ مجسمه بر گرافیک شهری تهران (مطالعه موردی: سه مجسمه از باغ مجسمه ی موزه ی هنرهای معاصر شامل مجسمه ی داریوش صنیع زاده ،هنری مور و پرویز تناولی)
محل انتشار: کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، عمران، هنر و محیط زیست؛ افق های آینده، نگاه به گذشته
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 576
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICAUCAE01_1139
تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396
چکیده مقاله:
موزه ی هنرهای معاصر مجموعه ای از تلفیق فضای معماری مدرن و معماری سنتی ایرانی است. این ساختمان با تاثیر بر مخاطب از لحاظ فرهنگی، هنری و اجتماعی جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است. در پژوهش حاضر، که به روش تحلیلی توصیفی انجام گرفته، در صددیم تا بدانیم این مجموعه چگونه بر مخاطب تاثیر گذاشته و وجود باغ مجسمه و بنای موزه چه نقشی در این تاثیر دارد در این راستا ابتدا با گردآوری کتابخانه ای اطلاعات از میان آثار موجود، به تحلیل و بررسی بنای موزه از دید صاحب نظران پرداخته شده است. پس از آن با مصاحبه و نظرسنجی در خصوص سه عدد از مجسمه های داخل باغ مجسمه، نظر مخاطبان مورد ارزیابی قرار گرفته است. در نتیجه بررسی ها نشان دادند وجود گرافیک محیطی و عناصر زیبای بصری موزه ی هنرهای معاصر در گرافیک شهری این منطقه تاثیر مثبت دارد و موجب جلب عابران به سمت بنا و توجه به آن می شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نیلوفر فیاض بخش
دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش هنر، دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :