ساختمان های حامی انسان

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 330

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

UCONFKH02_151

تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396

چکیده مقاله:

نیاز گسترده انسان به منابع انرژی همواره از مسایل اساسی در زندگی بشر بوده و تلاش برای دستیابی به یک منبع تمام نشدنی انرژی از آرزوهای دیرینه انسان محسوب می شود و او همواره در تصورات خود به دنبال منبع نیرویی بی پایان بوده که در هر زمان و مکان در دسترس او باشد. با پیشرفت تمدن بشری، گیاهان به ویژه درختان چوب و پس از آن زغال سنگ، نفت و گاز وارد بازار انرژی شد، اما به دلایلی چون نیاز روزافزون به انرژی، محدودیت منابع فسیلی و الودگی های زیست محیطی ناشی از سوزاندن و متصاعد شدن گازهای سمی حاصل از آن که موجب مشکلات تنفسی، افزایش دمای هواو تغییرات گسترده آب و هوایی می گردد (صاحبنظران و کارشناسان بر آن شدند که با استفاده از انرژی های پاک نظیر انرژی خورشیدی، بادی، زمین گرمایی، هیدروژنی و ... به جای انرژی های محدود فسیلی، از خطرات و چالش های ایجاد شده ممانعت کنند). این امر سبب شده است که کشورهای توسعه یافته با جدیت هرچه تمام تر استفاده از سایر انرژی های موجود در طبیعت به خصوص انرژی های تجدید شونده را مورد توجه قرار دهند و به سمت و سوی ایجاد ساختمان های صفر انرژی و استفاده از گجت های کوچک با بهره بردن از مکانیزم های مشابه بروند. در این راستا در این مقاله سعی داریم با توجه به اهمیت انرژی های تجدید پذیر به معرفی آنها و تاثیر آنها در معماری امروزه بپردازیم.

کلیدواژه ها:

گجت: ابزارهای کوچک با فناوری های نوین ، ساختمان صفرانرژی: انرژی مصرفی نزدیک به صفر ، فتوولتاییک: یکی از انواع سامانه های تولید برق از انرژی خورشیدی

نویسندگان

اسماء سهرابی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد پرند، دانشجو کارشناسی مهندسی معماری

ریوف رحیمی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد پرند، عضو هیات علمی، گروه معماری

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :