بررسی پایداری تونل های پنستاک سد رودبار لرستان با استفاده از روش های تجربی RMR و Q
محل انتشار: دومین کنفرانس شهرسازی،مدیریت و توسعه شهری
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 441
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
UCONFKH02_047
تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396
چکیده مقاله:
یکی از اساسی ترین بحث ها در طراحی و ایمنی تونل ها، پایداریآنها است. مسیله پایداری تونل ها بخصوص در تونل های موازیاهمیت بیشتری دارد که اثرات تونل های مجاور بر پایداری همدیگرباید در نظر گرفته شود. از اهداف اصلی تحقیق حاضر، بررسیپایداری تونل های پنستاک سد رودبار لرستان است. این تونل ها بهشکل نعل اسبی در سازندهای دالان، میلا و هرمز حفاری خواهند شد.در این پژوهش به دو روش Q و RMR به بررسی موضوعپرداخته شده است. نتایج دو روش تقریبا یکی بوده و اختلافات ناچیزاست. نتایج نشان می دهند که فقط قسمت هایی از تونل ها که درسازندهای دالان گسله، میلا و هرمز قرار می گیرند، مشکل ناپایداریدارد و به سیستم نگهداری نیاز است. با توجه به اینکه توده سنگ درمتراژهای مختلف در رده های متفاوت قرار می گیرند، نوع سیستم پیشنهادی نیز در طول تونل باید تغییر کند اما به طور کلی می توانگفت که با اعمال سیستم نگهداری شامل 21 سانتیمتر شاتکریت بههمراه توری سیمی و سیم پیچ سنگ به قطر 30 میلیمتر و طول 4متر و فاصله داری 2 در 5 / 1 متر و قالب فولادی و یا پیچ سنگ بهفاصله 5 / 1 تا 7 / 1 متر بعلاوه 5 تا 9 سانتی متر شاتکریت مشکلناپایداری در بخش های مختلف برطرف می شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
داریوش حسینی لیرسیاهی
دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
کاوه آهنگری
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
مسعود عبدالهی
کارشناس ارشد مهندسی معدن مکانیک سنگ
محمدعلی جابری
کارشناس ارشد شرکت مدیریت منابع آب
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :