سال انتشار: 1385
کد COI مقاله: JR_IJPST-19-5_002
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 272
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه اثر شرایط واکنش و نوع واکنشگر برخواص مکانیکی الیاف آکریلی اصلاح شده با قابلیت جذب ترکیبات یونی
چکیده مقاله:
در این پژوهش، به منظور بررسی تغییر خواص بوجود آمده در اثر فرایند اصلاح الیاف آکریلی اثر شرایط واکنش برخواص مکانیکی الیاف قبل و پس از فرایند اصلاح بررسی شده است. نتایج آزمایش ها نشان می دهد که با افزایش غلظت مواد شیمیایی، زمان واکنش و دما با وجود افزایش تعداد گروه های عاملی ایجاد شده در الیاف ،خواص مکانیکی الیاف تضعیف شده الیاف مورد استفاده بتدریج از شکل لیفی خارج می شوند و کارایی آنها کاهش می یابد.. اما با انتخاب غلظت، دما و زمان بهینه واکنش می توان الیاف جاذب مناسبی با حفظ خواص مکانیکی درحد مطلوب در محدوده PH بین 2 تا 12 بدست آورد. همچنین ، نتایج آزمایش ها نشان می دهد که با استفاده از الیاف دارای پیوند عرضی با افزایش زمان واکنش، خواص مکانیکی بهبود می یابد.اما کاهش از دیاد طول و کار تا پارگی بیشتر از کاهش استحکام بوده در حالی که مدول اولیه کاهش محسوسی نشان نمی دهد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_IJPST-19-5_002 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/603618/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زرگران، مژده و موسوی شوشتری، سیداحمد و عبدوس، مجید،1385،مطالعه اثر شرایط واکنش و نوع واکنشگر برخواص مکانیکی الیاف آکریلی اصلاح شده با قابلیت جذب ترکیبات یونی،https://civilica.com/doc/603618
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، زرگران، مژده؛ سیداحمد موسوی شوشتری و مجید عبدوس)
برای بار دوم به بعد: (1385، زرگران؛ موسوی شوشتری و عبدوس)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- افزایش زمان پایداری مستربچ های گرید لوله
- تهیه میکروکپسو لهای پلی دی متیل سیلوکسان با استفاده از میکروسیالی کاپیلاری شیشه ای
- تهیه هیدروژل پلی گلیسرول با خواص تنظیم پذیر بر پایه ماکروکراسلینکر هوشمند
- میکروحباب های پلیمری بارگذاری شده با نانوذرات طلا و FGF برای درمان هدفمند بیماری سکته قلبی
- بررسی استحکام کششی و رفتار استراحت نخهای ابریشم فیبروئین جهت طراحی داربستهای مهندسی بافت تاندون و لیگامنت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.