سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: JR_JCCS-16-30_002
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 414
فایل این مقاله در 33 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 33 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مهمترین ویژگی افسانه های پهلوانی ایرانی
چکیده مقاله:
افسانه قصه ای است حاوی سرگذشت یارویدادی خیالی اززندگی انسان هاحیوانات پرندگان یا موجودات وهمی چون دیو پری غول و اژدها که بارمز و رازها و گاه مقاصدی اخلاقی و اموزشی توام است و نگارش آن بیشتر به قصد سرگرمی و تفریح خوانندگان انجام میگیرد وجه ممیز افسانه ها تخیل قوی و اغراق آمیز بودن انهاست افسانه ها انواعی دارند تمثیلی پریان عاشقانه و پهلوانی دراین مقاله ضمن تعریف و اشنایی با انواع افسانه های پهلوانی با ویژگیهای این گونه ادبی اشنا می شویم این ویژگی ها عبارت اند از: خرق عادت، پیرنگ ضعیف مطلق گرایی کلی گرایی ایستایی زمان و مکان فرضی همسانی بیان شخصیت ها شگفت آوری استقلال یافتگی حوادث، کهنگی دربخش پیایان مقاله به مهمترین بن مایه ها اشاره میشود که اغلب داستانها دارای این بن مایه ها هستند روش ما مطالعه در23 اثراست که برای مثال ازاین اثار ادب مکتوب استفاده کرده ایم هدف مقاله نشان دادن ویژگیهای دقیق افسانه های پهلوانی است تا بتوان آنها را باانواع دیگر مقایسه کرد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_JCCS-16-30_002 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/602521/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ذوالفقاری، حسن و باقری، بهادر،1394،مهمترین ویژگی افسانه های پهلوانی ایرانی،https://civilica.com/doc/602521
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، ذوالفقاری، حسن؛ بهادر باقری)
برای بار دوم به بعد: (1394، ذوالفقاری؛ باقری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سفرنامه ای به آلمان در نوامبر شیرین با گزارشی از کنفرانس «بازسازی وحی قرآن در بستر تاریخی » (مونستر ۲۰۱۹)
- مصحف شناسی قرآنی (۶): سه قرآن ایرانی از قرن پنجم و ششم هجری در کتابخانه حرم امام علی (ع) و بخش های مفقود آنها در دیگر نقاط جهان
- خبط و اختلال در ویراست رساله جبر و اختیار
- نسخه خوانی (۱۸) درنگی در جنگی؛ (مشتمل بر چندین فرمان از شاهان صفوی و شماری یادداشت تاریخی)
- مقایسه علمی «التاریخ الکبیر» بخاری و «الجرح و التعدیل » ابن ابی حاتم رازی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- عملکرد پژوهشی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در سال ۱۳۹۶
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.