سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: JR_JCCS-14-23_008
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,165
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله آسیبهای فضای مجازی بین دانش آموزان دختر
چکیده مقاله:
هدف نوشتارحاضرشناسایی آسیب های فضای مجازی بین دانشآموزان دختر مقطع متوسطه شهریزد است روش توصیفی پیمایشی و جامعه اماری شامل کلیه دانش آموزان دختر مقطع متوسطه شهریزد است که باروش نمونه گیری تصادفی خوشه ای انتخاب شدند ابزار شامل پرسشنامه محقق ساخته می باشد برای ازمون فرضیه ها ازتحلیل واریانس رتبها ی فریدمن استفاده شد نتایج نشان داد که استفاده ازفضای مجازی درابعادخانوادگی تحصیلی سازگاری اعتقادی عبادی و روانی دانش آموزان تاثیرمنفی دارد و بین وسایل تلفن همراه بیشترین و بازیهای رایانه ای کمترین اسیب را بردانش آموزان داشته است دانش آموزان دراولویت بندی راهکارهای مقابله با آسیبهای فضای مجازی تقویت ارتباطات منطقی و عاطفی درخانواده و جایگزین کردن تفریح های سالم درگیرکردن افراد درفعالیت ها و برنامه های مثبت را مهمترین و افزایش نظارت حوزه های سیاسی امنیتی و فیلترینگ راکم اهمیت ترین راهکار برای کاهش اسیب های فضای مجازی دانسته اند
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_JCCS-14-23_008 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/602467/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زندوانیان، احمد و حیدری، مریم و باقری، ریحانه و عطارزاده، فاطمه،1392،آسیبهای فضای مجازی بین دانش آموزان دختر،https://civilica.com/doc/602467
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، زندوانیان، احمد؛ مریم حیدری و ریحانه باقری و فاطمه عطارزاده)
برای بار دوم به بعد: (1392، زندوانیان؛ حیدری و باقری و عطارزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- نقش شبکه های اجتماعی مجازی بر افزایش اطلاعات علمی- آموزشی دانش آموزان دبیرستانی منطقه 4 شهر تهران(1395)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تضاد بین واسطه رهایی کردن و کارگزار اطلاعات شدن
- سیاست های سواد اطلاعاتی در جوامع اطلاعاتی
- نظریه های یادگیری و آموزش کتابخانه ای
- رویکرد فراشناختی به سواد اطلاعاتی
- فربه تر شدن اطلاعات و دانش
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
- عملکرد پژوهشی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در سال ۱۳۹۶
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.