سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: NCRA01_038
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 238
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی آلودگی رودخانه کارون در بازه ملاثانی -کوت امیر با استفاده از شاخص کیفی آب NSFWQI
چکیده مقاله:
رودخانه کارون در طول زمان توسط آلاینده های مختلف از جمله ورودفاضلاب های شهری، کشاورزی و سیلاب های آلوده شده و کیفیت آن تحت تاثیر این آلاینده ها تغییر می یابد. لذا به لحاظ اهمیت زیاد، مطالعه ی حاضر جهت بررسی و طبقه بندی کیفیت رودخانه کارون در بازه ملاثانی تا کوت امیر، براساس NSFWQI صورت گرفت. به همین منظور داده های کیفی آب در سال های 94(مهر-اسفند) و 95(اردیبهشت) در ایستگاه های ملاثانی ، زرگان،پل پنجم و کوت امیر براساس شاخص NSFWQI محاسبه شد. برای تجزیه و تحلیل داده های کیفی آب در ایستگاه های مختلف از نظام شاخص کیفیت آب استفاده شده است. به این منظور پارامتر های اکسیژن محلول، کلیفرم مدفوعی، pH، BOD ،نیترات، فسفات، درجه حرارت، کدورت و کل مواد جامد محلول اندازه گیری گردید. سپس عیار مقادیر با استفاده از نرم افزار NSF برای هر پارامتر محاسبه گردید. براساس شاخص کیفیت سالانه NSF طبقه بندی کیفیت اب رودخانه انجام می پذیرد. نتایج حاصل نشان می دهد که کیفیت آب کارون در این بازه، در رده بد می باشد و کارون در این بازه بسیار آلوده و خطرناک می باشد.
کلیدواژه ها:
رودخانه ي كارون، ملاثاني، كوت امير، شاخص كيفيت آب NSFWQI
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/597605/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مشتطی، هدا و رادفر، شهباز،1395،بررسی آلودگی رودخانه کارون در بازه ملاثانی -کوت امیر با استفاده از شاخص کیفی آب NSFWQI،کنفرانس سراسری تحقیق در علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست،گرگان،،،https://civilica.com/doc/597605
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، مشتطی، هدا؛ شهباز رادفر)
برای بار دوم به بعد: (1395، مشتطی؛ رادفر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی و مقایسه روش های نوین تصفیه پساب الکل
- بررسی کیفیت کمپوست شهر زاهدان به عنوان بخشی از فرایند مدیریت پسماند
- بررسی کیفیت کمپوست حاصل از زباله شهری بابل از نظر میزان فلزات سنگین و مقایسه با استانداردها
- بهینه سازی در انتخاب روش مناسب پاکسازی BTEX در یک آبخوان آبرفتی آلوده به موادنفتی
- مدیریت استفاده مجدد از آبهای برگشتی و پسابهای صنعت پتروشیمی نفت و گاز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تأثیر کود گاوی و مرغی بر غلظت برخی عناصر موجود در غده سیب زمینی
- تأثیر کود گاوی و مرغی بر عناصر ریز مغذی خاک تحت کشت سیب زمینی
- تأثیر بافت خاک و تنش خشکی بر عملکرد برنج رقم آنام
- بهینه سازی بهره برداری از مخزن: توسعه روش اتوماتای سلولی
- بررسی اثرات شیوع کروناویروس برمنابع آب وفاضلاب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.