دورکاری در سازمان با یک رویکرد مقایسه ای اجرا بین ایران و دو نمونه از کشورهای غربی (فرانسه، امریکا)

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مدل ها و تکنیک های کمی در مدیریت
  • کد COI اختصاصی: QMTM01_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1926
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهلا علی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت فناوری اطلاعات، دانشگاه پیام نور مرکز تهران غرب

داود وحدت

عضو هیات علمی گروه فناوری اطلاعات، دانشگاه پیام نور

چکیده

امروزه دورکاری یکی از مهم ترین مباحثی است که سازمان ها می توانند با پرداختن به آن، بهره وری خود را افزایش دهند. نتایج حاصل از گزارشات رسمی دو کشور غربی (فرانسه، امریکا) نشان داده که بیشترین تاثیر مثبت دور کاری در وهله اول، در برقراری توازن بین محیط کار و زندگی افراد بوده و تاثیر منفی در این زمینه بسیار ناچیز و تنها یک درصد بوده است. دور کاری توانسته عملکرد کارکنان و کیفیت استخدام را به میزان زیادی بهبود بخشد. مصوبه دورکاری در ایران در سال 1392 از سوی دولت دهم بنا به دلایلی، از جمله فراهم نبودن زیرساخت ها، نارضایتی کارکنان، دورشدن افراد از محیط کار و کاهش امنیت شغلی، تا زمان فراهم شدن زیرساخت های لازم لغو گردید. در این مقاله به بررسی تاثیرات دورکاری در دو نمونه از کشورهای غربی (امریکا، فرانسه) و ایران و نتایج حاصل از آن با یک رویکرد مقایسه ای تجربه اجرای دور کاری بین شرکت ها و سازمان های این کشورها پرداخته شده است. نتایج این تحقیق می تواند توسط مدیرانی که می خواهند شرکت یا سازمان خود را به سمت دورکاری هدایت کنند به کار گرفته شود.

کلیدواژه ها

دورکاری، تاثیر مثبت دورکاری، توازن محیط کار و زندگی، مصوبه دورکاری در ایران، تجربه اجرای دورکاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.