نقش دولت الکترونیک بر ارتباطات اداری و توسعه پایدار
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحول و نوآوری سازمانی با رویکرد اقتصاد مقاومتی
- کد COI اختصاصی: CONFODI01_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1621
نویسندگان
کارشناس SDI سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
کارشناس ارشد سیستم های اطلاعاتی مدیریت
چکیده
ارایه خدمات الکترونیک در اغلب کشورهای دنیا رشدی روزافزون را تجربه می کند. نتایج تحقیق سازمان ملل متحد درباره دولت الکترونیک در سال 2012 نشان می دهد که بسیاری از کشورها با توسعه دولت الکترونیک و ارتقای کاربردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در واقع کارایی بخش دولتی و سیستم حکمرانی را در راستای توسعه پایدار به کار گرفته اند . کشورهای پیشتاز در این زمینه از فناوری های نوین به عنوان ابزاری برای بازسازی اقتصاد بیمار و ترمیم بخش های عمومی خود استفاده می کنند . دولت الکترونیکی عنوانی است که برای فراهم شدن بستر های مورد نیاز تبادل الکترونیکی در کشور در نظر گرفته شده است. این عنوان با درنظرگرفتن نقش کلیه بازیگران و ذینفعان (اعم از دولتی، حاکمیتی و خصوصی) که بصورت مستقل عرضه کننده خدمات الکترونیکی می باشند، از جامعیت برخوردار بوده و کلیه ارکان کشور را در برمی گیرد به عبارتی ، در پی تحول نهادی و استقرار نظام و یا حاکمیت الکترونیکی است. لذا نتیجه کلی که میتوان گرفت این است که اگرچه با توجه به رکود اقتصادی حاکم بر جهان لازم است که دولت ها به ارایه خدمات ادامه دهند، اما باید در کنار آن توجه بیشتری به دولت الکترونیک و حکمرانی الکترونیک نیز صورت گیرد تا بتوان علاوه بر تاکید بیشتر روی ارتباط بین سازمانی در میان ساختارهای اداری و دولتی از طریق ایجاد هم افزایی بین خدمات ارایه شده ، به توسعه پایدار نزدیک شد. یکی از جنبه های مهم در این روش ، گسترش دولت الکترونیک به عنوان یک عامل تغییر دهنده در دولت به سمت یک دولت یکپارچه ، واحد و هماهنگ است که از طریق آن بتوان به توسعه پایدار رسید .کلیدواژه ها
دولت الکترونیک – حکمرانی الکترونیکی – توسعه پایدارمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.