بررسی نقش رسانه در بحران هویت خانواده های شهرستان زاهدان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس جهانی روانشناسی و علوم تربیتی، حقوق و علوم اجتماعی در آغاز هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: PESLS01_211
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 256
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا ثناگو

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

سمیرا شهرکی

دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

چکیده

مقاله حاضربه دوپرسش اساسی پاسخ میدهد :الگوهای استفاده از تلویزیون های ماهواره ای فارسی زبان وبحران هویت برای پاسخگویی به این سوالات ازروش پژوهشی ((استفاده و رضایتمندی رسانه ای با رویکرد بحران هویت استفاده شده است .این پژوهش در سالجاری (زمستان 1389) برای مشخص شدن اینکه آیا تماشای تلویز یونهای ماهواره ای فارسی زبان بر بحران هویت تاثیر دارد.صورتپذیرفته است.اعضای نمونه پژوهش ((200 بیننده تلویزیون های ماهواره ای)) براساس روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند . تحلیل عاملیانجام شده بر روی 60 عامل نوع انگیزه یا دلیل استفاده ازاین تلویز یون های به شناسایی 10 عامل منجر شد و بحران هویت با 50 عاملباعث شناسایی 10 عامل از بحران هویت گردیده است. باتوجه به فرضیات و نتایج بدست آمده نشان می دهد که بین زنان و مردان درهیچکدام از متغییرهاتفاوت وجودندارد.ونیزدر رسانه درمتغییرهای اول، دوم، چهارم، هشتم، نهم، دهم تفاوت وجود دارد.درمتغییرهایاول، دوم، هشتم، نهم، دهم نمرات مردان بالاتر ودرمتغییرچهارم زنان نمره ی بالاتری دارند.ونیز مشخص شده است وباتوجه به تحصیلات درجامعه آماری فرض صفر به معنای برابری میانگین مولفه در چهار گروه (عدم وجودتفاوت معنادار) می باشد. قاعده آزمون فرض صفر درمقابل فرض یک به شرح زیر میباشد.سطح معناداری آزمون کمتر از 05 / 0 باشد .فرض صفر ر وفرض یک را می پذیریم .ونیز بین رده هایمختلف تحصیلات از لحاظ رسانه نیز تفاوت معناداری وجود ندارد.

کلیدواژه ها

شبکه های ماهواره ای فارسی زبان ،بحران هویت ،رسانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.