توسعه استراتژیک منابع انسانی در شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران کاربست تیوری داده بنیاد
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,401
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MEAHB01_065
تاریخ نمایه سازی:
چکیده مقاله:
اهمیت روز افزون منابع انسانی برای توسعه سازمان ها به عنوان یک مساله ی مهم استراتژیک در سازمان ها ظهور پیدا کرده است. یکی از دلایل این امر افزایش شناختی است که بر اساس آن، افراد منبعی مهم برای مزیت رقابتی پایدار به شمار می آیند. با در نظر گرفتن این اصل که افراد می توانند نقش مهمی را در موفقیت کسب و کار سازمان های خود داشته باشند، لازم است تا در توسعه استراتژیک منابع انسانی از رویکردی فرایند- محور و اداری به سوی رویکردی استراتژیک حرکت کنیم. هدف از این کار پژوهشی، ارایه تعریفی نسبتا جامع از ویژگی های توسعه استراتژیک منابع انسانی (SHRD) و ارایه مدلی مناسب برای کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران براساس مدل پروفسور گاراوان است که بر تعامل میان محیط، فرایندهای توسعه منابع انسانی (HRD)، رضایت ذینفعان و نیز ویژگی های متخصصان حرفه ای در زمینه توسعه منابع انسانی متمرکز می باشد. به همین دلیل، در این تحقیق پس از تبیین ابعاد مختلف مدل پروفسور گاراوان و نیز گردآوری داده ها، تحلیل نظر خبرگان شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، مفهوم سازی از طریق کدگذاری، ایجاد مقوله های کلی، ایجاد ارتباط میان مقوله ها و تعیین مقوله های محوری با استفاده از نظریه داده بنیاد ، مدلی ویژه از توسعه استراتژیک منابع انسانی در شرکت مزبور استخراج و پیشنهاد گردیده است. در همین ارتباط نیز یافته ها و نتایج حاصل از پژوهش حاضر، به عوامل زمینه ساز، عوامل تاثیرگذار، ساز و کارها و پی آمدهای توسعه استراتژیک منابع انسانی تقسیم شده اند.
کلیدواژه ها:
مدل پروفسور گاراوان ، توسعه استراتژیک منابع انسانی ، توسعه منابع انسانی ، مدل توسعه استراتژیک منابع انسانی ویژه ی شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران
نویسندگان
حامد دهقانان
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی
حسین یزدانی
دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی (گرایش رفتار سازمانی و مدیریت منابع انسانی)، دانشگاه علامه طباطبایی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :