ارزیابی بالینی، ماکروسکوپی ودرمان اتساع آبسه ای کیسه رکتالی در یک قلاده سگ نژاد اشپیدز
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
- کد COI اختصاصی: THVC15_089
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1285
نویسندگان
گروه علوم درمانگاهی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شیراز
گروه علوم درمانگاهی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شیراز
گروه علوم درمانگاهی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شیراز
چکیده
کیسه های مقعدی در دو طرف نیمه پایینی مقعد سگ و دیگر گوشتخواران در موقیعت ساعت 7 و 5 قرار دارد . این کیسه ها خصوصا در سگ های نژاد کوچک می تواند دچار ضایعات از جمله تومور و آبسه ها گردد . در این صورت بی مار دچار سوزش و درد در ناحیه رکتوم خود می شود . لذا هدف از مطالعه حاضر بررسی بالینی ، تشخیص و درمان این نوع آبسه ها در این گونه از حیوانات می باشد . در یک قلاده سگ نرچهار ساله نژاد اشپیدز ارجاعی به کلینیک دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز پس از معاینات بالینی و رکتال اتساع کیسه مقعدی سمت راست به همراه آبسه تشخیص داده شد . علائم بالینی بیمار به طور مختصر شامل سستی، تب خفیف ،سختی در دفع و درماتیت ثانویه ناشی از گاز گرفتگی و لیس زدن روی کیسه سمت راست مشاهده گردید . در معاینه ، سایر اندام ها نرمال گزارش شد . حیوان تحت بیهوشی با کتامین، زایلازین به همراه آسپرومازین قرار گرفت . مجرای کیسه های مقعدی باز بودند . کیسه ها با نرمال سیلین شستشو داده شدند . حیوان بمدت دو هفته با داروهای سفالکسین و بتامتازون تحت درمان قرار گرفت و پس از این مدت بهبودی کامل حاصل کردکلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- دانش بوم شناختی سنتی گالش های مازندران در ارتباط با حفاظت از درختان و درختچه -های جنگل های هیرکانی (مطالعه موردی منطقه لفور)
- بررسی اثر ضدباکتریایی دو محصول اسیدیفایر داخلی و خارجی بر روی برخی باکتریهای بیماریزای طیور
- تعیین غلظت عناصر معدنی پرنیاز و کم نیاز در مایع شکمبه ریز کپسوله شده با هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم و کیتوزان
- بررسی امکان کاربرد میکروگانیسم های پروبیوتیک در جیره غذایی به منظور افزایش راندمان تولید در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان زینتی
- بررسی اثر ضدویروسی عصاره متانولی سرخارگل در کنترل ویروسVZV
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.