گزارش پیودرم عمقی محوطه بطنی به علت سودوموناس ائروژینوزا در یک سگ
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
- کد COI اختصاصی: THVC15_084
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1411
نویسندگان
چکیده
در یک سگ نر اخته شده 4 ساله نزاد تریر با وزن 4900 گرم با سابقه خارش پوستی در محوطه بطنی و بی اشتها یی درمان شده به علت ابتلا به انگل ها ی خارجی ( یک هفته قبل از مراجعه ) به بیمارستان دام ها ی کوچک دانشگاه تهران ارجاع داده شد . در معا ینات بالینی اولیه التهاب شد ید پوستی در محوطه بطنی با ترشحات پوستی زرد و ما یل به سبز ، پوسته ریزی محوطه بطنی، پاستول ، نکروز سطحی پوست ،افزایش سرعت تنفس ، تاکی کاردی وتب 39/8) درجه سانتی گراد ) مشاهده شد . نتایج تابلوی خونی به شرح زیر بود : wbc: % 36 Pcv: Neu: 3500 Band: % 2 Lymph: % 31 Eosinophil: % 5 monocyte: % 2 Total protein: 7 gr/dl در ازما یشات بیوشیمیایی نیز فاکتورهای کلیوی و کبدی در حالت نرمال بودند . این سگ از لکوپنی و کم خونی جبران پذیر رنج می برد . در عرض یابی میکروسکوپی تست پوستی استمپ، Wbc ,Rbc و باکتری های گرد متعددی مشاهده شدند . کشت قارچی نیز منفی بود و سودوموناس ائروژ ینوزا به عنوان عامل عفونی غالب در کشت باکتر یایی مشخص شد . روش دارو درمانی با جنتامایسین موضعی وخوراکی،سرکه رقیق ) %10) و لوامیزول با دوز تحریک کننده سیستم ایمنی mg/kg po 2/2) هر 48 ساعت به مدت 3 هفته ) تجویز شد . پس از یک هفته بهبودی قابل توجهی حاصل شد و نیز پس از 2 هفته تابلوی لکوسیتی به صورت نرمال در آمد .کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- دانش بوم شناختی سنتی گالش های مازندران در ارتباط با حفاظت از درختان و درختچه -های جنگل های هیرکانی (مطالعه موردی منطقه لفور)
- بررسی اثر ضدباکتریایی دو محصول اسیدیفایر داخلی و خارجی بر روی برخی باکتریهای بیماریزای طیور
- تعیین غلظت عناصر معدنی پرنیاز و کم نیاز در مایع شکمبه ریز کپسوله شده با هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم و کیتوزان
- بررسی امکان کاربرد میکروگانیسم های پروبیوتیک در جیره غذایی به منظور افزایش راندمان تولید در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان زینتی
- بررسی اثر ضدویروسی عصاره متانولی سرخارگل در کنترل ویروسVZV
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.