سیستم هوشمند ساختمان
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 288
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICAUC01_384
تاریخ نمایه سازی: 9 خرداد 1396
چکیده مقاله:
سیستم مدیریت ساختمان BMS یا سیستم اتوماسیون ساختمان BAS به سیستمی اطلاق می شود که در یک ساختمان نصب شده و از طریق اجزای خود کنترل قسمت های مختلف ساختمان و نمایش خروجی های مناسب را برای کاربر امکان پذیر می نماید. قسمت های مختلف تحت کنترل معمولا شامل تاسیسات مکانیکی و سیستم تهویه مطبوع HVAC و تجهیزات روشنایی بود که می تواند به سیستم های ایمنی، آتش نشانی، تنظیم دسترسی، تامین برق اضطراری و ....نیز تسری یابد . به طور کلی هدف از استفاده از سیستم های BMS یک ساختمان تطبیق شرایط کارکرد اجزای مختلف با توجه به شرایط محیطی و نیاز ساختمان در آن زمان است. در سیستم مدیریت ساختمان بسیاری از اعمالی که ساکنان از روی عادت و به صورت غیرارادی انجام می دهند توسط سیستم های هوشمند انجام می گردد که باعث صرفه جویی در زمان و هزینه نیروی انسانی شده و به علاوه کاشه مصارف انرژی،کاهش هزینه های انرژی، آن کاهش خطا بپذیریم و افزایش اثربخشی سیستم را به دنبال دارد. با به کارگیری انواع حسگر ها در داخل و خارج ساختمان و با به کارگیری یک سیستم واحد می توان به صورت لحظه ای، کنترل تمامی شرایط آسایش و امنیت ایران در اختیار داشت و از آن ها در جهت رسیدن به شرایط ایده آل استفاده کرد. برای این منظور نیاز به تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری خاص می باشد که با گردآوری اطلاعات محیطی و انتقال داده ها به سیستم مرکزی، روند کنترل و مدیریت ساختمان اجرا می گردد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
طیبه ولیان
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
کسری سعیدی
دانشجوی کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
سید رضا سیداردکانی
دانشجوی کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
مهدی یحیایی
کارشناس ارشد معماری
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :