تاثیر یک دوره تمرینات تداومی و تناوبی بر ایمونوگلوبولین A وکورتیزول بزاقی بازیکنان مرد تنیس روی میز
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 477
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SPORTCONF02_023
تاریخ نمایه سازی: 8 اردیبهشت 1396
چکیده مقاله:
هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر تمرینات تداومی و تناوبی فزاینده بر سطوح استراحتی و پاسخ ایمنی مخاطی می باشد. بدین منظور 15 بازیکن مرد تنیسرویمیز استان سمنان به صورت هدفمند انتخاب شدند، و به مدت هشت هفته (هفته ای سه جلسه) تمرینات تداومی و تناوبی را انجام دادند.. و نمونههای بزاقی قبل، بعد از چهار هفته و بعد از دوره وهمچنین قبل، بلافاصله و یک ساعت پس از پایان یک جلسه فعالیت در آغاز و پایان دوره جهت تعیین پاسخ سریع ایمنی مخاطی جمعآوری شد. جهت تجزیه دادهها از آزمونهای تحلیل واریانس یک طرفه و t زوجی تجزیه و تحلیل گردید. نتایج نشان داد سطوح S-IgA و پروتیین تام پس از هشت هفته تمرین به طور معنیداری کاهش یافت. بنابراین میتواننتیجه گرفت انجام تمرینات فزاینده موجب سرکوب ایمنی مخاطی شده و پاسخ ایمنی مخاطی به تمرین بدنی تابعی از شدت فعالیت بدنی میباشد
کلیدواژه ها:
ایمونوگلوبولین نوع A بزاقی ، پروتیین تام یزاقی و تمرینات تناوبی و تداومی
نویسندگان
علی حدادگر
کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، کارمند اداره کل ورزش و جواناناستان سمنان ( شهرستان سمنان، بلوار بسیج، مجموعه فرهنگی و ورزشی چمران، اداره کل ورزش و جواناناستان سمنان )
حسین زیاری
دانشجوی دکتری مدیریت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، کارمند اداره کل ورزش و جواناناستان سمنان (شهرستان سمنان، بلوار بسیج، مجموعه فرهنگی و ورزشی چمران، اداره کل ورزش و جواناناستان سمنان)
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :