سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: SDUMEW01_029
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 152
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهسازی کالبدی بافت فرسوده با تاکید بر رویکرد توسعه پایدار شهری مطالعه موردی: محله انقلاب شهر بجنورد
چکیده مقاله:
بافت قدیمی و فرسوده که در اکثر شهرهای قدیمی ایران وجود دارد، روزگاری مکان و محیطی امن توام با آسایش و رفاه برای ساکنین بوده است. همچنین با توجه به فرهنگ، ملیت و تکنولوژی آن دوران، بهخوبی نیازهای اساسی مردم را در آن زمان بر طرف می کردند. لیکن ساخت کالبدی آنها با تغییر فرایند های کارکردی، دگرگون می گردد و فرسایش در ابعاد مختلف به ویژگی های غالب آنها تبدیل می شود.هدف اصلی این تحقیق با توجه به وسعت دامنه مشکلات این بافت ها، رسیدن به اهداف توسعه پایدار در بهسازی آن می باشد. در همین راستا مقاله حاضر به چگونگی تحقق ابعاد کالبدی و محیطی توسعهپایدار در بهسازی بافت فرسوده ساربان محله پرداخته است. توسعه پایدار حالت تعادل و توازن میان ابعاد مختلف توسعه است به همین منظور در راستای توسعه پایدار شهری، برای بازگرداندن این مجموعهبه چرخه زندگی شهری، بالا بردن انگیزه اقامت در بافت، احیای فعالیت هایی که در گذشته اتفاق داشته و در نهایت افزایش کیفیت زندگی شهری پیشنهاداتی ارایه می گردد.
کلیدواژه ها:
بافت فرسوده، توسعه، پايداري، شهر بجنورد، ساربان محله
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/585607/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:افراسیابی، مایده و خواجوی نیا، لاله،1395،بهسازی کالبدی بافت فرسوده با تاکید بر رویکرد توسعه پایدار شهری مطالعه موردی: محله انقلاب شهر بجنورد،کنفرانس بین المللی عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست در هزاره سوم،رشت،،،https://civilica.com/doc/585607
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، افراسیابی، مایده؛ لاله خواجوی نیا)
برای بار دوم به بعد: (1395، افراسیابی؛ خواجوی نیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش برنامه ریزی کالبدی بر ساماندهی طراحی مکانی و فضایی توسعه شهرها
- بررسی امکانات و فضاهای سبز شهری از دیدگاه های حقوق معماری کودکان و نوجوانان، و تخصصی معماری (نمونه موردی: محله ولیعصر جنوبی تهران)
- فناوری ارتباطات خودرویی راهکاری برای بهبود حمل و نقل عمومی و کاهش آلودگی هوا
- سنجش شاخص های رویکرد شهر سالم در مقیاس محلی (مطالعه موردی: محله ساربان شهر بجنورد)
- بررسی تطبیقی شاخص های اجتماعی مسکن در محلات جدید (کوی معلم) و قدیم (ساربان محله) شهر بجنورد
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Evaluation particularity of morphological traits of Ocimum basilicum L to Mycorrhizal symbiosis and use Organic fertilizers
- بررسی خواص ضدباکتریایی اسانس گیاه مرزه بر باکتری های دخیل در بیماری های پریودنتال
- بررسی سیستماتیک بر مهم ترین گیاهان دارویی و جایگاه بین المللی استفاده ازآنها در درمان بیماری ها
- سرزندگی در فضاهای شهری با تاکید بر مقوله کرونا
- بررسی نحوه ی عملکرد سازمان های مرتبط بامدیریت بحران شهری در برابر زلزله (نمونه ی موردی :شهرقزوین)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.